KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bilmiyorum da
ben forumda birkaç yerde Tarık abinin yaptığı bgajın g4 bagajı olduğunu okumuştum.yanılıyor olabilirm.ama sizin gösterdiğiniz de çok şık ve kullanışlı gözüküyor
bilmiyorum da
ben forumda birkaç yerde Tarık abinin yaptığı bgajın g4 bagajı olduğunu okumuştum.yanılıyor olabilirm.ama sizin gösterdiğiniz de çok şık ve kullanışlı gözüküyor
evet kardeşim bu g4 bagaj benimkinden farkı ayakları ve ön kısmın benimkine göre eğimli olması örnek bir bagaj bulabilseydim g4 de yapardım ama bulunduğum yerde sadece otokarın standart bagajını bulduğum için ondan ölçü alarak yaptım
evet kardeşim bu g4 bagaj benimkinden farkı ayakları ve ön kısmın benimkine göre eğimli olması örnek bir bagaj bulabilseydim g4 de yapardım ama bulunduğum yerde sadece otokarın standart bagajını bulduğum için ondan ölçü alarak yaptım
teşekkürler erhan bey siz farkarını takmayı bekliyorum sizleri takayım tam bitsin son halini paylaşırım sizlerle
ama inanın iyide olsa kötüde olsa böyle bakınca içim eriyor çünkü tamamını kendi emeğimle yaptım kargaya yavrusu şahin gibi gözükürmüş derler ya ;D