1989 toyota hilux ayna mahruti oranları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gktango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,814

gktango

Kamp II
merhaba,
2.800 cc 1989 model toyota hilux Ln106 için ayna mahruti oranları nedir ? 35/10,5/16 lastik takıldığında performanstan azalırmı yoksa aynamahruti kısaltması gerekirmi ? hangi aynamahruti takılabilir, türkiyede bulunurmu ?
fikri ve bilgisi olanların desteğini rica ederim.
sevgiler

Etiketler
Ynt: 1989 toyota hilux ayna mahruti oranları

LN106 Orjinal ön arka ayna mahruti oranları 41:9=4,556, Avusturalya spec'lerde 43:10=4,300, bu iki oranı orijinal olarak temin edebiliriz diğer oranlar için Nitro vs. gibi markaların kitlerine bakmak gerekli.

Gökhan abi hadi artık sende katıl bizim TOYOTA ailesine sabırsızlıkla beklıyoruz....

turkishjob' Alıntı:
Gökhan abi hadi artık sende katıl bizim TOYOTA ailesine sabırsızlıkla beklıyoruz....

Selam Hasan'ım..

kendisi sanırım katılmış.. ;D bana öyle geldi..

kal sağlıcakla

bu durumda 2400cc motorlu LN65 hiluxlerdeki oran 4,88 midir ve bu oranlar türkiyede mevcutmudur ?
zira, 33/10,5/16 mt lastikli 1 adet yeni motor yapılmış 2800cc toyota hilux Ln106 kullandım ve ne yazıkki çekişi çok iyi değildi?
teşekkürler

LN65 ayna mahruti oranı 39:8=4,88'dir, çekiş konusu göreceli bir kavram telefonda görüştüğümüz üzere.

MUDANYALI' Alıntı:
Selam Hasan'ım..

kendisi sanırım katılmış.. ;D bana öyle geldi..

kal sağlıcakla

Selam Ali abicim,

Bu gun ISOF da Gokhan abiyle karsilastik malesef kendisini ailemize katamamisiz ;D

Kendisi suzuki vitara almis gerekli offroad ekipmanlarini aracina uygulamis bile nediyelim saglik olsun,

Gokhan abicim yeni aracin hayirli ugurlu olsun bol camurlu kirimsiz gunler diliyorum.

selam Ali,
selam Hasan,
durun acele yok 1 takas söz konusu çaba sarf ediyorum.
Hasan, sana bahsettiğim lastikler 35/10,/16 silverstone extreme ve çok temiz durumda. konuşalım sonra

gktango' Alıntı:
selam Ali,
selam Hasan,
durun acele yok 1 takas söz konusu çaba sarf ediyorum.
Hasan, sana bahsettiğim lastikler 35/10,/16 silverstone extreme ve çok temiz durumda. konuşalım sonra

Tamam abicim ne zaman istersen