Araca 20 bin tl Harcandı kilitli diferansiyele kadar var aracımda ama bende yardımcı olurum demiştim fiyatta böyle bir araç da türkiyede yok önce sitelere bir bakın yarın arayın bende elimden geleni Yaparım fiyatta iyi geceler
bu seri pajero sağlam üretimdir daha sonraki yıllarda hyundai de galoper adıyla üretti
2.5 dizelini kullandım bir süre kağıt üstünde gücü düşük gözüksede araca yeterli geliyordu 31 inch lastik kullanmıştıkvinç takamamıştım ama gezdiğim yerlerde ihtiyacı da olmamıştı
uzun dönem sorunsuz bindim ihtiyacım olan parçaları çok aramadan direk aksaray daki parçacılardan bulabiliyordum aslında çokta ihtiyacım olmamıştı
iç donanım parçaları biraz sorunludur kapı döşemesi kalorifer peteklerini biraz sorunlu buldum ama bulunmuyor diye bir şey yok diğer markalara göre aracın piyasa da az olmasından yedek parça sorunu vardır
motor donanımı basittir anlamaycak usta azdır özellikle dizel versiyonunu L300 motoru ile aynıdır hatta en son çıkan L200 harici diğer modellerin motorlarınında alt yapısı bu motordur
3.0 lt versiyonu hyundai sonata da kullanılan V6 motordur
2.6 4 silindirli versiyonda basit mekaniği ile sorunsuz motordur çok usta çözebilir sistemini
Arkadaslar ben de mk1 ve mk2 hakkinda bir sey sormak istiyorum. Bunlarin arkasi makasli oldugundan yukseltmesi kolay fakat önün torsiyon oldugunu okuyorum nette. Torsiyonu yukseltmek hem zahmetli hem de maliyetli. Eger oyleyse hic yanasmak istemiyorum acikcasi.
Suan kullandigimiz 99 model nissan skystar aracimizin da onler torsiyon. Araci sadece 5cm kaldirmak istedik inanin suspansiyon cok gerildi ve hem rahatsiz edici oldu hem de ses yapmaya basladi sonra eski haline cevirdik.
Benim yapacagim en fazla yukseltme 5-7cm olur yani 2.5-3". Fakat torsiyon oldugundan ekstra parcalara ihtiyac oluyor. L200 gibi yayin ustune 5cm parca ile kolayca halledilebilse super olurdu.
Bu arada 93 sonrasi pajerolarin nasil acaba? Yay mi torsiyon mu?
şimdi öncelikle her aracın süspansiyonu malesef L200 kadar esnek ve yapısal değişikliklere uygun değildir
93 sonrası dendiğinde birkaç pajero modeli çıkıyor önümüze taaa günümüze kadar sizin seçenekleri daraltmanız gerekmekte ona göre yorum yapalım belli modellerde get koyarak çok kolay yükseltme olmakla beraber bazı modeller kit istemekte