1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,989
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

açıkçası ben biraz şaşırdım .... arb düğmeler güzel ama göğüs foksiyonel olmasına rağmen görünüm olarak biraz sıkıcı ve iç karartıcı olmuş ...neden orjinal göğüse düğme ekleme yoluna gitmediniz en azından orjinal olurdu..genede bu tarz bir değişim cesaret ister.sonuçta zevk meselesi beğenende olacaktır...beğenmeyende belki biraz gözümüzün alışması lazım....düğmelerin fonksiyonları nelerdir sırasıyla yazarmısınız

Etiketler

seco7' Alıntı:
İlk bakışta itici gibi ancak dikkatlıce incelendiğinde her şey var ve yerliyerinde
Güle güle kullanın
Teşekkür ederim.

Tempus' Alıntı:
iş makinası yada özel bir expedisyon yarış aracına dönmeye başladı
kürşad yarışmak için hala çok ağır
yaş ilerledikçe expedition konforunu artırmak gerekiyor diye düşündüm...

İngiliz Carling Switch'ler defender'lerde sık göründüğü için haklısın... fiorino havalandırmalarına gelince krom çerçevesi olmayan bir tek onu buldum... Bu saatten sonra değiştirmek çok zor...Panelde benim de en sevmediğim parça diyebilirim... Ne yapalım...

Aracı aldığımdan beri torpidoyu sevmiyordum. Düğmeleri bir grupta toplayamayınca kullanışsız olmuştu. Görüntüden önce hep işleve önem verdiğim doğrudur. Orjinalinden daha hafif. Daha önde olduğu için aracın içi rahatladı.
İave göstergeler ve GPS görüşü bozuyordu. Böyle bir tadilatı kimseye önermem. Ben de bir daha yapmam zaten. Havalandırma borularına kadar her şey tek tek elde işlendi.

Bence her haliyle harika olmuş...
Adam bunun içine bindimi kendini tam bir arazi aracı kullanıyormuş gibi hisseder,
Mesela Hummer gibi!

ict3055' Alıntı:
Bence her haliyle harika olmuş...
Adam bunun içine bindimi kendini tam bir arazi aracı kullanıyormuş gibi hisseder,
Mesela Hummer gibi!
aslında bu alan bile yetmedi...Stack'tan 13 tane 52mm saat ısmarlamıştım... 8 tanesine yer bulabildim. İç kısmı ile ilgili de birkaç resim ekliyorum...

birde prado elektronik eğimölçer yakışırmış

Tempus' Alıntı:
birde prado elektronik eğimölçer yakışırmış
Ipad için çok güzel bir uygulama var. "Land Meter" tüm göstergeler alarm set-up ile var. Tavsiye derim. Onu kullanacağım.

OffRoader-EB' Alıntı:
Ipad için çok güzel bir uygulama var. "Land Meter" tüm göstergeler alarm set-up ile var. Tavsiye derim. Onu kullanacağım.
iphone da var bende benzer bir program kullanıyorumda pradonun elektronik olan çok şık ve çok profesyonel duruyor. Benim pajeroda fabrikasyon olmasa pradonunkini aramaya devam ederdim, vx80 için ariyordum bulamamıştım.

Tempus' Alıntı:
iphone da var bende benzer bir program kullanıyorumda pradonun elektronik olan çok şık ve çok profesyonel duruyor. Benim pajeroda fabrikasyon olmasa pradonunkini aramaya devam ederdim, vx80 için ariyordum bulamamıştım.
Eski kasa prado'dan (90) mı bahsediyoruz?

OffRoader-EB' Alıntı:
Eski kasa prado'dan (90) mı bahsediyoruz?

yok abi onlardaki elektronik değil, Mücahitin arabadakindne bahsediyorum elektronik, yeni kasalarda var

Tempus' Alıntı:
yok abi onlardaki elektronik değil, Mücahitin arabadakindne bahsediyorum elektronik, yeni kasalarda var
eşimde prado var... sökeyim mi?...ama farkedebilir