KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1990 model Range Rover Classic (3.9 L V8 - otomatik şanzuman) sahibiyim. Aracı alalı 1 ay kadar oldu. Atiker klasik lpg takılı (sıralı sistem değil) araba kalkışta çok ağır hızlanıyor. her türlü yolda asfalt arazi yokuş yaklaşık 1900 rpm'e kadar çıktıktan sonra (yaklaşık 40 km hıza) hızlanmıyor. uzun bekleyişlerle 2800rpm e ulaşıp vites yükseltiyor. Rölantide gaza basınca hiç sorun yok devir yükseliyor. Ancak, araba hareket halinde iken gaz yemiyor benzin motoru değişti, platin bujiler takıldı, karbon clean yapıldı ama sorun çözülmedi. Asfaltta yokuş çıkarken 20km hızdan 65 km hıza ulaşmam 3 dakika sürdü. Arazide ise -L- pozisyonuna aldığınızda ise biraz daha güçlü olduğunu hissediyorsunuz. Lütfen yardım çözüm bulamıyorum. Ayrıca motora - şanzımana - direksiyona ve frene hangi yağlar koyulmalıdır.
Akışmetreden de olabilirmotorun kompresyonuna bi baktırın bence ..sanırım o aracı bende kullanmıştım ankara yaşamkentte 1 yıldan fazla oldu bahsetttiğiniz sıkıntıları bende farketmiştim...
Akışmetreden de olabilirmotorun kompresyonuna bi baktırın bence ..sanırım o aracı bende kullanmıştım ankara yaşamkentte 1 yıldan fazla oldu bahsetttiğiniz sıkıntıları bende farketmiştim...
Hocam geçmiş olsun öncelikle böyle sıkıntılar adamın acayip canını sıkar hayattan soğutur o derece , aynı sorunu bende Cherokeee 4.0 XJ aracımda yaşamıştım şanzıman burç takımını değiştirince sorun çözüldü tabi o zamana kadar neler yapıldı neler ama sorun burçta çıktı işte , kolay gelsin...
Akışmetreden olsa rolantı cok bozuk olur benzınde arac zor calısır ve calısmayabılır gaz yememesı bu derece olmaz. Bende 90 RRC sahıbıyım yalnız manuel bana sanzuman ıle ılgılı problem gıbı geldı.
aracınızın durumu ne oldu acaba? arıza bulundu mu ? nasıl bir masraf çıktı ? üzerinden geçmiş biraz ama biz de bilgilenmiş oluruz paylaşırsanız sevinirim.
Her ne yaptıysak başarılı olamadık. Araçta 10 larca sensör ve kötü bir elektronik var. Aslında bu tüm RRC lerin sorunu. Sonra Sevgili Hakan Bastoncu'nun en başta yap dediğini en son yaparak sorunu çözdük. Aracı elektronik çöplükten kurtardık. Amerikadan Edelbrock manifold ve Holley karbüratör getirttim herşey rüya gibi araba güçlendi daha az yakmaya başladı vs vs sadece kickdown roketteli problemi hariç hiç bir sorunum kalmadı. keyifle biniyorum....
Her ne yaptıysak başarılı olamadık. Araçta 10 larca sensör ve kötü bir elektronik var. Aslında bu tüm RRC lerin sorunu. Sonra Sevgili Hakan Bastoncu'nun en başta yap dediğini en son yaparak sorunu çözdük. Aracı elektronik çöplükten kurtardık. Amerikadan Edelbrock manifold ve Holley karbüratör getirttim herşey rüya gibi araba güçlendi daha az yakmaya başladı vs vs sadece kickdown roketteli problemi hariç hiç bir sorunum kalmadı. keyifle biniyorum....
Slm kardesim benimde ayni sorunum war sen bu arabalarda iyi anliyorsun yorumlatini takip ediyorum bu arada.benim land rover 4.6 var sanzumanini yeni yaptirdim.fakat araba gaza bastigim zaman hiz almiyor ve tekliyor ve sonradan hiz almaya basliyor tamirciye gosterdim buji ust kapaktan olabilir dedi eenin yorumunu alabilirmiyim