Ynt: 1993 ZJ Selec-trac - Vites Geçme Zorluğu/Sertliği Ne Kadardır?
Cevap için teşekkürler. Evet, kilit olmayan full time modunda kasılmaması asfalt kullanımı için büyük artı.
Son 2 haftadır 4 farklı selec-trac ve command-trac'li araç inceleme fırsatı buldum. Bir tanesi de Kemal'inki idi. Tekrar teşekkürler Kemal, üşenmeyip aracı gösterip fikir verdiğin için.
Bu dört araçtan hiç birinde 4LO'ya geçiş (veya çıkış) kaymak gibi değildi. Hepsinin kendine has bir takım zorlukları vardı. Dolayısıyla burdan şu sonuca vardım:
Bu araçlarda 4LO'ya geçerken veya 4LO'dan çıkarken, normal vites kolundaki gibi bir yumuşaklık-akıcılık beklememek lazım. Ancak yine gördüm ki, kimisi nisbeten kolay geçerken, kimisi de en başta belirttiğim gibi epey zor geçebiliyor.
Bu aşamada yeni sorum şudur:
Acaba bu şanzımanların "re-build kit" denen tamir kitleri sayesinde, belirli parçalarının değiştirilmesi suretiyle elden geçirerek bu geçişleri yumuşatma, daha akıcı hale getirme olanağı var mıdır? Tahminimce fabrika çıkışında bu kadar sorunlu olmuyordur bu vites geçişleri. Yani, fabrikadan ilk çıktığı zamanki haline yaklaştırmak mümkün müdür?