1994 Grand Cherokee 4.0l

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,952

Etiketler

Ynt: 1994 Grand Cherokee 4.0l

ege34' Alıntı:
Abi sen buna nasıl yakıt yetiştiriyosun ?

benim motor küçücük ;D 4.0

izoff ta 5.9 z.jler, 5.7 tahoelar var, onların yanında benim ki az bile kalıyor

(şaka bir yana yakıt 100km de 16lt lpg ağırlıklı olarak şehiriçi kullanımında )

Güle güle kullanın, LSD çok işe yarayan bir şey kesinlikle. Bu arada bir bilgi vereyim, balatalar aşınıksa bile liftte tekerlekler aynı yöne dönüyor ama arazide güce bindiğinde balatalar kaçırıyor ve kilit çalışmıyor, yani balataların aşınık olup olmadığını liftte anlamak oldukça zor. Bu LSD'lerin Dana 30/27 spline için olanı var mıdır acaba ???

dana 30 olanı var ama öne lsd de olsa kilit koymak (hub ile ayıran araçlar hariç) asfaltta sıkıntı. benimde ön dana 30 ve ben öne manuel kilit düşünüyorum.
3 seçenek var. hepsinin artısı eksisi var daha net karar veremedim

Arb: hava basıncı ile kilitli tutan bir sistem. neredeyse bütün markalara kilidi var. ilave kompresör ve hava hortumları olması ve kilit çalıştığı sürece kompresörün açık kalma zorunda olması bana göre eksi yönü. taroto da satılması, uğraşmadan alınıp takılması ve satış sonrası garanti artısı

Ox-loxker: Tel ile manuel kilitliyor. Güzel bir kumanda kolu var, ön dif.e kalın bir kapak ile geliyor. ilave dif koruyucuya gerek yok. bunlar artıları. Abd de satılması temin problemi ve satış sonrası hizmet kafa karıştırıyor.

E-locker: Elektrik kumandalı kilit. Çok basit ve kullanışlı bir sistem. Ox-locker daki eksiler bunda da var.

bakalım sezon açılana kadar birine karar vereceğiz.

Bildiğim kadarıyla OX en sağlamları ve opsiyon olarak elektrikle kitleyenleri de var artık. Ancak fiyatları Amerika için bile yüksek baya Ön için LSD varsa sorayım fiyatını Tar Oto'ya, teşekkürler...

Doğrudur...

Ben bu linkini verdiğiniz konuları aylar önce incelemiş, tam anlamamış, sorular sormuştum....
Herhangi bi cevap alamamıştım. Belki tecrübesiz ve bilgisizce olan sorularım aptalca görülmüştü bilenlerce, bilemiyorum, ama hakir görüldüğümü hissetmiştim....

Sonra kendi çabalarımla araştırıp öğrenmeye çalıştım..... Bu kadar olmuştu.... Bir iki yerde yorum yapmıştım bu şekilde, kimse sizin gibi doğru yanlış dememişti.... Dolayısı ile bende artık öğrendiklerimin doğru olduğuna inanıyordum, ne yapayım.....

Sonra bi konuda kabaca tacize uğradım yorumlarıma ilgili, çok bildiğimi sanıyormuşum, takıntılıymışım felan... Yalan, şaçma, uydurma....

Keşke herkes sizin gibi kibar kibar bilgi paylaşımında bulunsa, ketum kalmasa...

Şimdi doğrusunu öğrendim, inandım....

Benim için çok önemli bunlar, işime yaramasa bile bu bilgiler pratik yaşamımda, beynim aç ve doymayacak

Kusura bakmayın lütfen bilgiç bilgiç çıkışım için
Ne yapayım, sordum defalarca, öğretmediler.....

Hocasız alınan bilgi bu kadar olur
Gerçi,
"Hoca camide, hoca camide "

LSD ile ilgili verdiğiniz bilgiler ve videolar referans niteliğinde... Sağolun....

Saygılarımla...

Teşekkürler...

Alfonse inanın hiç birimiz olaya tam hakim değiliz. biz izoff ta trtıştıkça bazı doğruları buluyoruz. tartışma öğrenmenin en güzel yol. tabi karşındakini kırmadan onun görüşlerine de saygı göstererek.

hasanfb' Alıntı:
Güle güle çamurlayın Modifiye ettikçe güzelleşen sizi yolda bırakmayan sıkı bir dost JEEP'iniz var... Nice çamurlara...

teşekkürler, umarım hep beraber gezilerde çamurlarız...

Eeeeeee....., şimdi arabanın fiyatı dahada arttı....

beatrix' Alıntı:
Eeeeeee....., şimdi arabanın fiyatı dahada arttı....

Reklamın iyisi kötüsü olmaz....

Kendimi mi kulladırttırıyorum ne.....?

Hah...! meydan boşkaldı....; ;D

Satılık 5.2 V8 ZJ 95 model Grand Cherokee.

139.000 milde olup standart halinden sonra yapılan.........................................................

beatrix' Alıntı:
Hah...! meydan boşkaldı....; ;D

Satılık 5.2 V8 ZJ 95 model Grand Cherokee.
Çok temiz, tüm bakımları itinayla yapılan 95 Siyah 5.2 Grand Cherokee.....
Orjinal 129.000-km
Tel: 0532 39.....................