1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi_myca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,521

acemi_myca

Kamp I
Yer
çorum
2 hafta oldu aracımı alalı bilgi paylasımı yapmak isteyenlere şimdiden teşekkür ederim

Etiketler

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

hayırlı olsun, kontağı açıp motor sesini duymak biraz pahalı olcak sanırım

Hayırlı olsun. ZJ kasa kodlu aracınızın bakımlarını yaptığınız sürece çok uzun süre size hizmet edecektir.

Kafanıza takılan ve öğrenmek istediklerinizi buraya ayrıca yazarsanız, o yönde arkadaşlarımız bilgi vermeye çalışacaktır..

o mu bu mu derken bende 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 Lpg aldım alarmı ve transfer kutusu ile ilgili biraz sorunları dışında modeline göre temiz .

hayırlı olsun bu hafta sonu jeep le tur atmayı dusunuyorum ama motor kısmından yag kaçırıyor nerden oldugunu bilmiyorum bir ara fotografını çekip yollarım ne yapmam gerektıgını söylerseniz sevinirim

Araçlarınız hayırlı olsun. Transfer kutusunda ki sorun geçişlerin zor olması ise kullanıldıkça düzelecektir. Benim XJ.de hiç kullanılmadığı için nerdeyse hiç geçmiyordu, şimdi hareket halindeyken bile rahatça 2H-4H değişim yapabiliyorum.

bence isabetli birşey yapmışsın, onu tanıdıkça vazgeçemeyeceksin, sana yardımcı olmaya çalışırım, bendede 95 Grand var.

merak ettim, kaçıran kısmı bende görmek isterim, belki bir tecrübeifikrim olabilir.

resimini çeker ilk fırsatta koyarım biraz rahatlayayım mali olarak sonraki ay yükseltme kiti ve muhafazalar vinç ile ilgili yardımlarınızı rica edeceğim.

hayırlısı olsun çok iyi tercih yapmışsın sen rahatla bilgilerimizi paylaşırız

bir kızım vardı bu da erkek evladım herkesin iyi dilek ve temennileri için teşekkürler hepimize kazasız belasız zevkli geziler umuduyla

bu arada öncelikle 2 konuyu çözmem lazım birincisi kumandası çalışmıyor nerede orjinal yaptırabilirim ekonomik olurmu yada olmazsa desinin keyless alarmını taktıracağım ; diğeride transfer kutusunun yağ kaçağımı maslakta palmiye gruba gösterdim 350-400 e max. revize ederiz dediler fiyat ve usta konusunda tavsiyeleriniz

Alarm konusu sorunlu biraz çünkü uyumlu bir alarm bulmak zor bulsan bile iyi bir ustada taktırman gerekiyor.Bu araçlarda iç aydınlatma lambası geç sönüyor bu yüzden alarm bu lambayı açık gördüğü zaman sanki kapı açılmış uyarısı yapıyor iptal edersen de arabanın kapısını aç alarm ötmüyor , ya araya bir diyot koyman lazım veya benim gibi yapıp alarmı geç devreye sokarak çözüyordum.Araçtan indikten 10 saniye sonra alarmı devreye sokmak zorunda kalıyordum.

Aracımın kullanım kılavuzunu nereden temın edebilirim arkadaşlar

Aracıma hangi marka yag almalıyım
gördugum kadarıyla 4 yeri var yag konacak nereye hangi yagı almalıyım ?