KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
o mu bu mu derken bende 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 Lpg aldım alarmı ve transfer kutusu ile ilgili biraz sorunları dışında modeline göre temiz .
hayırlı olsun bu hafta sonu jeep le tur atmayı dusunuyorum ama motor kısmından yag kaçırıyor nerden oldugunu bilmiyorum bir ara fotografını çekip yollarım ne yapmam gerektıgını söylerseniz sevinirim
Araçlarınız hayırlı olsun. Transfer kutusunda ki sorun geçişlerin zor olması ise kullanıldıkça düzelecektir. Benim XJ.de hiç kullanılmadığı için nerdeyse hiç geçmiyordu, şimdi hareket halindeyken bile rahatça 2H-4H değişim yapabiliyorum.
resimini çeker ilk fırsatta koyarım biraz rahatlayayım mali olarak sonraki ay yükseltme kiti ve muhafazalar vinç ile ilgili yardımlarınızı rica edeceğim.
bir kızım vardı bu da erkek evladım herkesin iyi dilek ve temennileri için teşekkürler hepimize kazasız belasız zevkli geziler umuduyla
bu arada öncelikle 2 konuyu çözmem lazım birincisi kumandası çalışmıyor nerede orjinal yaptırabilirim ekonomik olurmu yada olmazsa desinin keyless alarmını taktıracağım ; diğeride transfer kutusunun yağ kaçağımı maslakta palmiye gruba gösterdim 350-400 e max. revize ederiz dediler fiyat ve usta konusunda tavsiyeleriniz
Alarm konusu sorunlu biraz çünkü uyumlu bir alarm bulmak zor bulsan bile iyi bir ustada taktırman gerekiyor.Bu araçlarda iç aydınlatma lambası geç sönüyor bu yüzden alarm bu lambayı açık gördüğü zaman sanki kapı açılmış uyarısı yapıyor iptal edersen de arabanın kapısını aç alarm ötmüyor , ya araya bir diyot koyman lazım veya benim gibi yapıp alarmı geç devreye sokarak çözüyordum.Araçtan indikten 10 saniye sonra alarmı devreye sokmak zorunda kalıyordum.