KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ercüment bey sahibinden.com da 2.el g.cherokkeenin uzaktan kumandalı anahtarı satılıktı belki duruyordur. Bunu alarak denizli'de kodlatarak uyumlu hale getirtebilirsiniz. ve belki İstanbul da da yapan vardır bu işi.
Sıfır olarak bütün yetkili ve özel servislerde bulabilirsin ama çıkma istersende snayilere araştır derim , sıfır ve orj. baya pahalıdır.Son çözüm kaskon yokmu tutanak tuk gitsin derim.
Aracın orta diferansiyelinin kilitlenebilen tip olup olmadığını nasıl anlarız peki? içeride aryı bir buton fln mı var? Yoksa 97 modellerde kolu low konumuna çekince zaten orta diff kilitleniyormu?
evet 97-98 modeller low konumunda otomatik kilitleniyor. Bende 98 ZJ var. Aracı alacağım zaman Jeep firmasından arkadaşlar bana bu bilgiyi verdi o yüzden 98 aldım. Kendi gözümle görmedim eski modelleri. Tabii 4H modunda ortayı kilitlemiyor çünkü viskoz devrede. Araziye girecek bir araç için low'da ortanın kilitlenmemesi ciddi bir handikap niye öyle yapmışlar anlamadım.
Ankara Ostimde Yıldız sanayi sitesinde oto güvene gidin.Kendisi çıkma parça hususunda Ankaranın sayılı esnaflarındandır ve son gittiğimde dükkanının yanında aşağı yukarı 20 - 25 tane kazalı zj kasa cherokee vardı.İhtiyaç duyacağınız her şeyi orada bulursunuz sanırım. Telefonu 0 312 3545640
Not : Müessese ile hiç bir ilgim yoktur sadece yardım amaçlı bir tavsiyedir.
Ankara Ostimde Yıldız sanayi sitesinde oto güvene gidin.Kendisi çıkma parça hususunda Ankaranın sayılı esnaflarındandır ve son gittiğimde dükkanının yanında aşağı yukarı 20 - 25 tane kazalı zj kasa cherokee vardı.İhtiyaç duyacağınız her şeyi orada bulursunuz sanırım. Telefonu 0 312 3545640
Not : Müessese ile hiç bir ilgim yoktur sadece yardım amaçlı bir tavsiyedir.