ALİ ÖZEN Bazen dağlar çağırır... Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA/MANAVGAT 16 Eyl 2010 #1 ARKADAŞLAR DOĞAYLA İÇ İÇE OLMAYI SEVİYORUM LADA NIVA ARACIMI SATTIM DAİHATSU FEROZA ARIYORUM ARACIN NEREDE OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL TEMİZ OLMASI UZUN SÜRE KULLANMAM ÖNEMLİ.BU KONUDA TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
ARKADAŞLAR DOĞAYLA İÇ İÇE OLMAYI SEVİYORUM LADA NIVA ARACIMI SATTIM DAİHATSU FEROZA ARIYORUM ARACIN NEREDE OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL TEMİZ OLMASI UZUN SÜRE KULLANMAM ÖNEMLİ.BU KONUDA TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
ALİ ÖZEN Bazen dağlar çağırır... Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA/MANAVGAT 16 Eyl 2010 #2 Ynt: 1994 ve Üzeri Modelde - Daihatsu Feroza Arıyorum bu arada istanbullu arkadaşlar 34 UP 0837 plakalı Ferozayı tanıyan arkadaşım varmı aranızda 97 model yeşil renkte ilginize teşekkürler
Ynt: 1994 ve Üzeri Modelde - Daihatsu Feroza Arıyorum bu arada istanbullu arkadaşlar 34 UP 0837 plakalı Ferozayı tanıyan arkadaşım varmı aranızda 97 model yeşil renkte ilginize teşekkürler
M mehmet0309 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 25 Eyl 2010 #3 merhaba ben baktim o araba devrik hic bosuna ilgilenme