KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )
Hayırlı olsun Hakkı Kazasız, sorunsuz kullanmalar.Şile dağlarında artık cok denk geliriz..
Kürşat bey Sizinde Vatan görevinizde başarılar hayırlı,onurlu olsun
LRTD5' Alıntı:
Bu boru tamponlar araca takılana kadar güzel gözükmüyor, sanki arabanın önünde kaybolacak, küçücük kalacak gibi duruyor ama araca takılınca da çok hava katıyor.
Bence sadece off-road amaçlı kullanılacak araçlar için çok avantajlı olur ancak herhalde TR'de kopyasının en kolay yaptırılabileceği tamponlarda bunlar
Kes boruyu, yap tamponu
serdar bey kesinlikle katılıyorum
bende ilk başta hiiç hoşlanmadım ama nesimi usta bna guven cok güzel duruyo dedi bende güvendim ve gercekten cok beyenerek takıldı
teşekkürler
a/t ile devam etmeyi düşünüyorum
birkaç çok yakın tecrübeli yakınımddan aldığım tavsiyelerle aldım lastikleri
245/75/16 aldım cunku aracı asfalttada kullanıcam ses cıkmasını ıstemıyorum
ayrıca suanda piyasada nedenini bilmediğim nedenden dolayı lastik bulmak cok zor
fotoları ben koyamadım
daha doğrusu kuçultmeyi beceremedim
ahmet ergun kardesım musaıt olduuun koyucak benım aracın fotolar
MADENCİ' Alıntı:
Hayırlı olsun Hakkı Kazasız, sorunsuz kullanmalar.Şile dağlarında artık cok denk geliriz..
Kürşat bey Sizinde Vatan görevinizde başarılar hayırlı,onurlu olsun
teşekkürler valla ben butun kış şiledeyim okulum kumbaba mevkiinde işallah karşılaşırız
kürşad abi buarada bende onurlu vatani görevinde başarılar dilerim
Tubular arkasından daha vahşi görünen bir lastik istemiş gibi ama,
BFG AT'nin normal profesyonel olmayan bir kullanıcı için çok yeterli bir lastik olduğunu hepimiz kabul ediyoruz.
235/85 R 16 çevirirdi aslında aracınız, biraz bayıltıyor aracı yokuşta ama sağladığı avantaj önemli
Ben etmiyorum çok az çamurda bile çok kötü performansı olan bir lastik... Çamur hariç çok başarılı, ancak off-road için hazırlanmış bir araçta daha farklı bir seçim olabilirdi.