KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )
erdalyaman' Alıntı:
Aracın çok güzel olmuş Hakkı Güzel günlerde kullan
Benim sana bir önerim olacak; Aracını yaklaşık 7 cm yükselmişsin (5 cm yaylar + 2 cm kadar lastik ile) Bu durumda geometrinin bozulmaması için 4 tekere de 3 er cm Wheel spacer takarsan çok daha dengeli olacaktır. (Denemeyle sabittir) Ayrıca görüntü de çok hoş oluyor.
Sevgiler
Erdal
hakkı kardeşim araban çok yakışıklı olmuş,güle güle kullan...(valla discolar bana uzun zamandır göz kırpıyordu bu haliyle baştan çıkarttı şimdi iş içişleri bakanını iknaya kaldı... )
mutu' Alıntı:
hakkı kardeşim araban çok yakışıklı olmuş,güle güle kullan...(valla discolar bana uzun zamandır göz kırpıyordu bu haliyle baştan çıkarttı şimdi iş içişleri bakanını iknaya kaldı... )
sevgili land cı abilerim
port bagaj yaptırma konusunda biraz düşünceliyim
daha doğrusu aklımda cok fazla düşünce yok
benimle paylaşabileceğiniz disco port bagaj resmi varmı ??
Tempus' Alıntı:
Vallahi ben genelde LR kardeşliği diyordum ama en son Defendercilar düzenledikleri gezide discoveryleri almiyoruz diyince mecburen discocular olarak bir yapılanmaya gitmek kaçınılmaz göründü
Kürşat bey burda en fanatik defenderci benim ama jeep cilerle bile geziyorum
Land rover kardeşliği hatta off road kardeşliği bakidir genele kıyaslamamak gerekir Land rover buluşmasında sizde vardınız ben isterdim aramızda birde freelander olssaydı
yunus bager' Alıntı:
Kürşat bey burda en fanatik defenderci benim ama jeep cilerle bile geziyorum
Land rover kardeşliği hatta off road kardeşliği bakidir genele kıyaslamamak gerekir Land rover buluşmasında sizde vardınız ben isterdim aramızda birde freelander olssaydı