Aslında mesele;aracın çok yakıt tüketmesi değil,memleketimizde yakıtın pahalı olması.
Jeep grubunda fabrika kılavuz verileri ve yol bilgisayarındaki değerler tam örtüşüyor.
İşin mantığında,V8 bir araca binip, binek tip bir aracın tüketimini beklemek zaten hayal. Ki aslında 0,45-0,50 gibi bir lpg tüketimi sunduğu güce göre piyasadaki araçların çok çok üzerinde bir değer değil.
1997-2004 arasında Jeep Amerikan tarzının yansıması.Evet maço ve bu durum tercih sebebi.Zaten binici salon erkeği aramıyor.Benim gözümde yeni araçların çoğu aynı torna mahsulü.WJ kasa sonrası Grand Cherokee benim için yok hükmünde.İstisnai olarak Hemi motor kategori dışı.
5.9, 5.2, 4,7 motorlar Jeep'i Jeep yapan,karakteriyle bütünleşen mekanik donanımlar. "Bigger-is-better", Amerikan tarzının jargonu.
Amerikadaki forumları okuyorum,çoğunluk o şaşalı büyük motorları ve sunduğu konforu özlemle yad ediyor.Rubicon ile bir nebze de olsa Jeep'in özüne döndüğü savunuluyor.
Velhasıl herşey nerden bakıldığıyla ilgili.Ama ZJ ve WJ kasalar bence haksızlık edilecek araçlar değil.
En merak ettiğim,bugün satılan yüzbinlerce TL tutarındaki arazi taşıtlarının 15-20 sene sonra bir ZJ ya da WJ kadar hayata tutunup tutunamıyacağı.