Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu
ssbman' Alıntı:
Bi MT miz olmadı ki
Nasıl der eskiler : Verde bir fotoğraf çektirelim ;D Güle güle eskit pabuçlarını Alfonse ...
Arkada dediğin şaşmazın en arkasında yani askeri sahaya doğru mu ? Orasıysa güzel çamurlu yerler vars aslında . Ben geçen LADA yı denedim çamur azdı ama sanayi içinde bukadar oluyor .
Evet, sanayinin üst kısmının ilk sokağının sonundan giriyorsun. Yukarıda gözüken su deposu girişin solunda kalıyor behsi geçen alanın.
Ama, nadiren, bazı yerlerinde taze fidanlar var, dikkat!!
Bahsettiğim rampayı, Oğulcan' ların 2005 RR ile çıkamadıkları, benim geçen gün biraz hız alarak L2' de (Denersen, L1, L3 ve LD' de çıkmıyor ;D) çıktığım yere Pazar günü giden bütün arkadaşlar hiç teşebbüs bile etmemişler. Bene gene -yanımda Zerrin ile- denedim, kahretsinki gene çıktım ;D
Beni tebrik bile ettiler hepiciği dostların ;D "Hiç birimiz burnumuzu bile çevirmedik" o tepeye dediler ;D
Belki Eren yarın öbür gün Maxxis Mt' li CJ' si ile dener. Eminim çıkar.
Oğulcan geçen gün WH Grand Cherokee ile çıkmış orayı. Aracı almaya talip çocuk, tırmandıktan sonra "abi, tamam, alıyorum. Bidaha çıkarmısın, video çekicem" demiş ;D 51000 usd mi ne saymış makinaya şak diye... ;D Grand bu, kaç yaşında olursa olsun ;D
Abs iptallerimizi orada deneyeceğiz zaten seninle. İlk denemelerimde geri geri kayarken off road' da Abs iptalinin neden gerektiğini net olarak orada anladım zaten ;D Gideriz, her türlü çıkarsın... ZJ var altında
Lastiklerim için söylediklerine teşekkür ederim kardeşim....
Se Ya! ;D
( gene çene tutamadık, gene konu dağıttık, iyi mi? ;D )