KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar merhabalar 99 vitaram var aslında gayette menmunum ama şeytan dürtüyor 2.4 kj mt almak istiyorum bilgisi olan ve yardımcı olabilecek varmıdır yedek parça sıkıntısı çekermiyim yakıtı nasıldır birde motoru sağlammıdır atiklik benim için o kadar önemli değil sürati pek sevmem sıklıkla araziye çıkıyorum ilgilendiğim aracın linki aşağıda şimdiden teşekürler
2.4 başlığı altında 5, liberty 2.4 başlığı altındada 3 ilan var km ve fiyat olarak en makulü bu gibi sanki bikaçı iyice yıkık öndeki jeep yazıları bile yok sanırım bu önden darbeli anlamına gelir !
kardeşim 3bin liraaz veya fazla gelecekmiş gibi geldi bana gidip aracı yakından inceleyip almanı tavsiye ederim. aynı aracın dizelinin temizine aşkın jeep 35bin euro istiyor yani 2 misli bu aracın temizse düşünme al derim. jeep bu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-sahibinden-orjinal-boyasiz-jeep-4x4-30041261/detay fiyat olarak en ucuzu bu hemde lpg li,
bence 2.4 olması düz vites olması 4x2 seçenegi olması,yüksek model,teknolajik bir araç için fiyat çok iyi,düşünüle bilir,biraz yükseltme ve lastikle iyi işler yapar diyorum,örnekleri yurt dışında var ,20 .30 senelik araçlara bu fiyatlar isteniyor