2003 Grand Cherokee 2.7 CRD Overland sahibiyim normal yolda giderken hiçbir sorun yokken aracın birden motor arıza lambası yanıyor ve çekişten düşüyor, düz yolda çekişten düşmeyi çok hissetirmesede yokuş yukarı çıkarken arabayı yürütebilmek deviri 3.000lere kadar çıkarıp anca hareket ettirebiliyorum, bu problem zamansız olarak geliyor zamansız olarak geçiyor. Kimi zaman kontak açıp kapatınca geçiyor kimi zaman 2 günde geçiyor ustayla bilgisayara bağladık ve problemler şu şekilde;
P0702 Şanzıman kumandası yanlış oran
P2502 Bulunulan vites kademesi makul değil
Araca henüz bir işlem yaptırmadım çünkü bu problemle çok sık karşılaşmıyorum fakat karşılaştığım zamandada çok can sıkıyor.
2.7 wj'lerde kronik vites kartı sorunu var.
P0702 hatası meşhurdur, siz de aynı dertten muzdaripsiniz.
Büyükşehirlerde bazı elektrikçiler tamir ediyor, çıkma almanızı önermem, ya tamir ettirin ya sıfır alın.
Öyle yapmasının nedeni aracın 3.viteste kalmasıdır, şanzımanınız LIMP modunda. Yani türkçe meali ile korumaya alıyor kendini.
2.7 wj'lerde kronik vites kartı sorunu var.
P0702 hatası meşhurdur, siz de aynı dertten muzdaripsiniz.
Büyükşehirlerde bazı elektrikçiler tamir ediyor, çıkma almanızı önermem, ya tamir ettirin ya sıfır alın.
Öyle yapmasının nedeni aracın 3.viteste kalmasıdır, şanzımanınız LIMP modunda. Yani türkçe meali ile korumaya alıyor kendini.
Peki tamir ettirsek 3-5 ay sonra aynı problem tekrar ortaya çıkar mı ? Tamir etmenin veya sıfır almanın tahmini maliyetleri nelerdir ? Ayrıca P2502 arızası bu arızayla bağlantılı mı yoksa ayrı arıza mı acaba