2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,515

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Deep' Alıntı:
Emrahcım teşekkürler fotolar çok güzel. Yalnız benim araba senin makinadan kırmızı çıkmış

G4 renginden o. Işığın geldiği yöne ve renk ısısına göre turuncu ya da kırmızı görünüyor.

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Cihan bey lütfen teessüf ederim ;D ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/xb3bv9_gezenbilir-offroad-saryalan-yaylasy_auto

Sevtap hnm,
Araç gerçekten harika gözüküyor.
Eski plakayı da muhafaza etmişsiniz galiba. Güle güle kullanın, kazasız belasız.

gaster' Alıntı:
Sevtap hanım Elizabeth fotoda olduğu gibi ( muhteşem ) çıkmış ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Sevtap tanıdığım tek off road çu bayan olark cesaretini zaten biliyorum ama bir defada burda tekrar edeyim dedim. Tebrikler.

Hocam sağolun, valla utandırıyorsunuz beni

emrahmarti' Alıntı:
Elizabeth kendine Tiny'i örnek alırsa

Ahh ah Elizabeth'imin boyu yetmedi orayı çıkmaya ;D ;D

Lastikler hiç tutunamıyordu, lastikler yüzeye dokunamadan tampon çamura dayanıyordu...

schweps' Alıntı:
Sevtap hnm,
Araç gerçekten harika gözüküyor.
Eski plakayı da muhafaza etmişsiniz galiba. Güle güle kullanın, kazasız belasız.

Şenol Bey teşekkür ederim.
Eski plakayı muhafaza edemedim, Dicimon eski plakayla yeni sahibinde artık

emrahmarti' Alıntı:
Mert abi ilk çukurda biraz zorlandığı için utanmış olmasın sakın

Olabilir ;D ARB çalışıyor olsaydı kızartmazdık G4 u Nejat'ın dediği teknik açıklaması olmuş gerçekten ilginç bir renk, sanki makinenin kontrast ayarı da biraz daha kırmızılaşmaya neden oluyor gibi

Nacii nin videoları seyrettim, ses ve görüntü var sonuç patinaj ;D ;D bu çocuğun daha çok çalışması lazım

MKG' Alıntı:
Nacii nin videoları seyrettim, ses ve görüntü var sonuç patinaj ;D ;D bu çocuğun daha çok çalışması lazım

Naci abi bize high range ile düz duvara çıkmaya çalışırsak başımıza ne geleceğini öğretmeye çalışıyordu orada ;D ;D

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka

Arkadaşlar selamlar..Birkaç karede benden..