2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,474
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka

MKG' Alıntı:
Nacii nin videoları seyrettim, ses ve görüntü var sonuç patinaj ;D ;D bu çocuğun daha çok çalışması lazım

uuupps.. ben yorumda bulunmaya korktum valla ;-)) reha

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka

Mert'in resimlerinde aracın bazı yerleri sarı çıkmış herhalde benim makinanın miyadı dolmak üzere

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Birden abi ne zaman çektin bu resmi ya keyifden burnumun ucunda olanı görmemişim ;D

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Reha abi,
çektiğin fotolar için çok teşekkürler. birbirinden ayırt edilmeyecek kadar güzel fotolar. birinide avatar fotosu olarak hemen değiştirdim.
senin eline ve gözüne sağlık. ayrıca Allah makinene zeval vermesin. ;D ;D ;D

Buda Naci kardeşimin gelir gelmez ayagının tozu ile yaptıgı ilk deneme..

Transporter' Alıntı:
Buda Naci kardeşimin gelir gelmez ayagının tozu ile yaptıgı ilk deneme..

Demekki benden önce Naciyide tuzağa çekmişler ;D ;D ;D

Hem size hem Nejat Bey'e verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. DSLR'dan başkasında bu kadar güzel çıkamazdı zaten. Ben de Canon kullanıyorum da oradan ilgimi çekti. Teşekkür ederim...

Herkese çok teşekkür ederim.Güzel insanlar güzel haftasonu geçirdik.

Foto için Reha ve mürettebatına ayrıca teşekkür ederim.

birkaç karışık foto daha...

ufak bir yaratıcılık örneğide köye giderken alışveriş yapılan bakkala aitti. arkadaş tasarruflu ampül üzerine kavonoz geçirip sudan korumuş ;D

SDC' Alıntı:
Elizabeth'imin şimdiye kadar çekilmiş en güzel fotosu Reha Bey'den, tekrar teşekkür ederim

sevtapım alirıza çok güzel görünüyor ))))))) muhteşem ..