2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,485
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

önce kendi videomu ekleyeyim sonrada arkasından elimde olanları ;D

http://www.dailymotion.com/video/xb3ei1_gezenbilir-offroad-saryalan-yaylasy_auto

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

gaster' Alıntı:
önce kendi videomu ekleyeyim sonrada arkasından elimde olanları ;D

http://www.dailymotion.com/video/xb3ei1_gezenbilir-offroad-saryalan-yaylasy_auto

dikkatimi çekti bu videoda hala tamponum var ;D

gaster' Alıntı:
yaw bu capon yüzünden orda araçdan inip bi puro yakıp bitmesini bekledim ;D ;D ;D caponlar bir parkura giriyorsa mutlaka traktör veya ingiliz lazım ;D ;D ;D

Senin Caponun arkasından tırmanışın, Bu videoyu jeep ciler çekmiş vermek istemiyorlardı ,
cebren aldım ;D ;D

boşver sinan... tampon psikolojik birşey.... olsa da olur olmasa da...

Buda farklı Açıdan Hakancım eline sağlık ;D

discovery-V8' Alıntı:
Senin Caponun arkasından tırmanışın, Bu videoyu jeep ciler çekmiş vermek istemiyorlardı ,
cebren aldım ;D ;D

yavuz abi amerikanlar vermez delilleri diye her ihtimale karşı bende videoya çektirmiştim ;D vermiyorlar deseydin ben o rampada tırmalama yapan cipcilerin videolarını hemen eklerdim ;D

ndoganci' Alıntı:
boşver sinan... tampon psikolojik birşey.... olsa da olur olmasa da...

tampon problem değil naci abi. o kırılacak bu kırılacak diye düşünsem bağdat caddesinde takılırdım. ben usta bulma özürlüyüm, ;D şimdi iyi bir usta bulup demir tampon yaptırmam lazım.vardır senin tavsiye edebileceğin bir usta.

keyifadami' Alıntı:
ya ayu abee keşke öle demseydin )) kaç yapııooo sor bakem ))))))

Usta keşke öyle demeseydin ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Süper

discovery-V8' Alıntı:
Usta keşke öyle demeseydin ;D ;D ;D

yaw siz keşke böle konuşmasınızda biz fransız kalmasak ;D

keyifadami' Alıntı:
yavuz sözlerimi keşke öle harcamasaydın .... yarın ankaradayım bak sölemedi deme ..

Yahu şimdimi söylenir ;D Kaçta geliyorsun? yaparız bir karşılama töreni sana. ;D