KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Emrahcım benim araç o yoldan geçiyorda caponun üstünden geçme kabiliyeti henüz yok ;D yol açılsın diye kaderimize boyun eğip bekledik ama eminim Naci abinin beygiri ( Naci abi Yavuz abiden kaptım beygir lafını, kızacaksan ona kız ;D ) olsa caponun üstünden asfaltda gider gibi geçer zaman kaybetmez ;D
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
gaster' Alıntı:
Emrahcım benim araç o yoldan geçiyorda caponun üstünden geçme kabiliyeti henüz yok ;D yol açılsın diye kaderimize boyun eğip bekledik ama eminim Naci abinin beygiri ( Naci abi Yavuz abiden kaptım beygir lafını, kızacaksan ona kız ;D ) olsa caponun üstünden asfaltda gider gibi geçer zaman kaybetmez ;D
Farketmişsindir amerikanlar orayı iyice oyduktan sonra ( sen geçtikten 45 dakika felan sonraydı sanırım ) Naci abi yol yaptı orayı kendine, millet battıkca inadına o inip çıkıyordu ;D ;D ;D
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
gaster' Alıntı:
yavuz abi amerikanlar vermez delilleri diye her ihtimale karşı bende videoya çektirmiştim ;D vermiyorlar deseydin ben o rampada tırmalama yapan cipcilerin videolarını hemen eklerdim ;D