2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,443

Etiketler

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

geç geldi ama güzel fotolar geldi. eline sağlık.

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Çok güzel geçmiş herkes olabildiğince eğlenmiş video'da olsa daha güzel olacak bizim için ama fotoğraflarda çok süper.

Ahh birde Naci gardaşım Low range taksaymış o tırmanışta........

cihanülker' Alıntı:
hocam valla az kaldı çıkıyordu ,ben gözlerimle gördüm

Evet hep heyecanla takip ettik orda olmayı arzuladık. Zaten ulaştığı nokta da zirve. Bu şekliyle bile olay.

deşmeyin yaramı

resimler bir harika güzel bir gezi olmuş aranızda olamamaktan bir kez daha üzüntü duydum... Bir arada birlik olmaktan zevk almak dostluğun tadını alıyor olmak çıkılsın çıkılmasın tüm zirvelerin en üst mertebesinden daha çok haz veriyor insana bence katılımcı herkes gezenbilirin gönül zirvesine çıkmış Allahta Daha yüceltsin inşallah, darısıda başımıza

alpay06' Alıntı:
Çok güzel geçmiş herkes olabildiğince eğlenmiş video'da olsa daha güzel olacak bizim için ama fotoğraflarda çok süper.
Alpay bey
17 sayfayıda gezersenin eğer, videolarıda isleyebilirsiniz

ndoganci' Alıntı:
deşmeyin yaramı
Naci abi senin kabahatin yok, kabahat ,seni Low almayı unutturan ,3.9V8 de ;D ;D