KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
Erkan abi yazma öyle şeyler. sedat abide hemen saf degiştirmiş. sedat abi bak koyarim 3 hafta önce yazdigin yaziyi araniza sade vx 100 alirmisiniz diye soruyodun. Sonra landcilar ajan gozuyle bakar sana
bize Cihan abinin v8 sesi yeter. hem daima calişma guvencesi var.
videolar süper beyler. Naci beyi tanimiyorum ama bu kadar emekden sonra aracin hakkini veriyor. bizede alkişlamak kalir sadece
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
reha' Alıntı:
Arkadaslar,
cok miktarda fotoğraf olduğu için, fotograflari GEÇİCİ olarak
www.rehayurdakul.com/temp20091107Sarialan
adresine koydum, lutfen fotograflarınızı hemen indirin, linki carsamba günü silmek istiyorum. Zira bildiğiniz gibi, kurallarına göre başka siteye link vermememiz tercih nedeni. herkese güzel bi hafta dilerim, reha
Not: bu fotografları sitede kullanabilirsiniz, maalesef iş yoğunluğundan dolayı ben fırsat bulamıyorum
RedlinE' Alıntı:
Erkan abi yazma öyle şeyler. sedat abide hemen saf degiştirmiş. sedat abi bak koyarim 3 hafta önce yazdigin yaziyi araniza sade vx 100 alirmisiniz diye soruyodun. Sonra landcilar ajan gozuyle bakar sana
videolar süper beyler. Naci beyi tanimiyorum ama bu kadar emekden sonra aracin hakkini veriyor. bizede alkişlamak kalir sadece
bütün lr arkadaşlara ve dostlara bizide pazar günü ( ufuk abi,ve onur kardeşimi ) aralarına kabul ettikleri için çok teşekkürler ,kahvaltı süperdi , misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:
cihanülker' Alıntı:
bütün lr arkadaşlara ve dostlara bizide pazar günü ( ufuk abi,ve onur kardeşimi ) aralarına kabul ettikleri için çok teşekkürler ,kahvaltı süperdi , misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:
Bizde sizi aramızda görmekten çok mutlu olduk Cihancım, geri dönüş yolunda beni kollaman tam arkadaşlık örneğiydi teşekkür ederim. Yanık kokusunu çözdük, kırılan arka susturucunun ağzı bagaja dayanmış alttan bagajın içinde ne varsa pişmiş, az daha tutuşuyormuşuz, naylon torbalar erimiş bagaja yapışmış, sağ arka çamurluğun dışındaki plastik çıta bile erimiş nasıl farketmedik anlamadım.
Bildiğim kadarıyla, Reha, Canon 50D ve 20D iki body ve EF 70-200mm f/2.8L IS USM tele zoom lens ile EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM geniş açı zoom lens kullanıyor.
Yavuz abi geçmiş olsun, neyse ki kazasız belasız varmışsın eve. Ben buradan Mesut ve Birden abiye ve eşlerine de çok teşekkür etmek isterim arazideki puf böreği ziyafeti için
Deep' Alıntı:
Yavuz abi geçmiş olsun, neyse ki kazasız belasız varmışsın eve. Ben buradan Mesut ve Birden abiye ve eşlerine de çok teşekkür etmek isterim arazideki puf böreği ziyafeti için
Yaaaa onu nasıl unuttuk foto gelmedi o konuda ama muhteşemdi, arazide hamur aç, puf böreği yap, tamda acıktığım zamana gelmişti yemedim yuttum resmen börekleri . ;D
Mesut ve Birden beye ayrıca eşlerine çok teşekkürler, hayal bile edemeyeceğimiz bir ziyafetti.
Şaft takozu kopuktu, eksoz kopuktu, titreşe titreşe yanık kokuları içinde geldik okadar yolu ;D Ufuğun bel ağrısı vardı o geçti , Disco v8 masaj salonunda iyileştirdik kendisini . ;D ;D