KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
nkurtkaya' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla, Reha, Canon 50D ve 20D iki body ve EF 70-200mm f/2.8L IS USM tele zoom lens ile EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM geniş açı zoom lens kullanıyor.
Selamlar,
Nejat beyin de belirttigi gibi, 2 tane DSLR, 2lens ve bir de kompact makina ( Leica D-Lux4) kullanıyoruz (ekip olarak..) .. Sevtap hanımın aracını aşağıdaki konfigürasyon ile çektim:
Canon 20D, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, ISO 400, @22mm,10 sec, f/4.5 ve tabii ki tripod ;-)
iyi gunler dilerim, reha
Mete bey,
cok tesekkur ederim.. Bence, organizasyonlarda herkes bir katkıda olmalı.. ben de bu şekilde katkıda bulunmaya çalıştım.. Malum, bu güzel günlerden geriye sadece hatıraları kalıyor.. Hatıraları hatırlamanın da en iyi yolu video veya fotograf.. selamlar, reha
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
reha' Alıntı:
Mete bey,
cok tesekkur ederim.. Bence, organizasyonlarda herkes bir katkıda olmalı.. ben de bu şekilde katkıda bulunmaya çalıştım.. Malum, bu güzel günlerden geriye sadece hatıraları kalıyor.. Hatıraları hatırlamanın da en iyi yolu video veya fotograf.. selamlar, reha
reha' Alıntı:
Arkadaslar,
cok miktarda fotoğraf olduğu için, fotograflari GEÇİCİ olarak
www.rehayurdakul.com/temp20091107Sarialan
adresine koydum, lutfen fotograflarınızı hemen indirin, linki carsamba günü silmek istiyorum. Zira bildiğiniz gibi, kurallarına göre başka siteye link vermememiz tercih nedeni. herkese güzel bi hafta dilerim, reha
Not: bu fotografları sitede kullanabilirsiniz, maalesef iş yoğunluğundan dolayı ben fırsat bulamıyorum
Yavuz abi biliyor.... Çok teşekkürler kendisine nazik daveti için....
Ama, maalesef Ankara' da ve Konya' da hastalarımız olması açısından herhangi bi muhabbete bu haftasonu katılmam yakışıklı olmazdı...
Çok eğlenmişsiniz, sizin açınızdan mutlu, kendi açımdan üzgünüm. Belki gelecek haftasonu Toyoto toplanımında olacağım...
Görseller süper, teşekkürler...
Reha bey, harikasınız...... Linkinizden fotoların çoğunu indirdim bilgisayarıma müsadenizle....
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka
Alfonse' Alıntı:
Bende katılmayı düşünüyordum...
Yavuz abi biliyor.... Çok teşekkürler kendisine nazik daveti için....
Ama, maalesef Ankara' da ve Konya' da hastalarımız olması açısından herhangi bi muhabbete bu haftasonu katılmam yakışıklı olmazdı...
Çok eğlenmişsiniz, sizin açınızdan mutlu, kendi açımdan üzgünüm. Belki gelecek haftasonu Toyoto toplanımında olacağım...
Görseller süper, teşekkürler...
Reha bey, harikasınız...... Linkinizden fotoların çoğunu indirdim bilgisayarıma müsadenizle....
discovery-V8' Alıntı:
Tuzağa herkesi düşürüp Nacinin çıkmaması olmaz, Hem göze hem kulağa hitab eden Nacinin "Aygır" ı , Toprağı ısırdığında yeri titretiyor, 41 kere maşallah nazar değmesin.
Bu nası bi makine yav..... Tekirdağda kullandığımda bile bu kadar heyacanlanmamıştım.....
Süpersiniz..... Ben koşullarımı ayarlarsam Grand' ı verip, V8 Disco1 hazırlamayı düşünüyordum. Senin yüzünden vazgeçip V8 DEf.' e dönücem neredeyse....
1. 2" yükseltme
2. 35" lastik üstelik silverstone !!!
3. Arka Detroit'e kilide ilave ön TruTrack LSD
4. Veeee tabiki Naci farkı