KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
nkurtkaya' Alıntı:
Reha'nın verdiği linkte var ama ben tek başına görülmesi gerekir diye düşündüm. Disco V8 mi daha güzel, çekilen fotoğraf mı yoksa nefis doğa mı ona da siz karar verin...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
cihanülker' Alıntı:
yuh diyorum artık ;D, 3,200 kg araç at lastiklerle , mağara gibi deliklerden sevtabın arkasından ,geldim ,arabanın ununluğu sevtabın arabasının 2 katı , bir tepeyi çıkamadım diye ,sonradan kimse çıkamadı ya neyse yorum yapmayayım ,benim araç habire kalanları topladı ,sen onları koysana önce ulennnn ;D
Ben SDC' nin bindiği elizabeth' i Jeep toplantısına geldiği ödünç XJ zannediyordum....
Geziye Jeep geliyor, hemde adı listede diye bayağı yaygara koparmıştım kendi kendime
Def aldığını bilmiyordum....
discovery-V8' Alıntı:
Yaaaa onu nasıl unuttuk foto gelmedi o konuda ama muhteşemdi, arazide hamur aç, puf böreği yap, tamda acıktığım zamana gelmişti yemedim yuttum resmen börekleri . ;D
Mesut ve Birden beye ayrıca eşlerine çok teşekkürler, hayal bile edemeyeceğimiz bir ziyafetti.
...
RedlinE' Alıntı:
Erkan abi yazma öyle şeyler. sedat abide hemen saf degiştirmiş. sedat abi bak koyarim 3 hafta önce yazdigin yaziyi araniza sade vx 100 alirmisiniz diye soruyodun. Sonra landcilar ajan gozuyle bakar sana
bize Cihan abinin v8 sesi yeter. hem daima calişma guvencesi var.
videolar süper beyler. Naci beyi tanimiyorum ama bu kadar emekden sonra aracin hakkini veriyor. bizede alkişlamak kalir sadece