KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
Sorun şuki burda yazistigimiz insanlarin fotaraflarini bilmiyoruz. buluşmalarda belki yan yana geçiyoruz ama kim kimdir belli degil yavuz abi ilk başta bussuru resim koymuş abi ikide isim yazsaydinya.
Evet kampta gördugunuz dogru hatta başimizla selamlaştikda ama şahsen bilmediginiz için tanimamiş olmalisiniz. Bende bişey itiraf ediyim. Ben şalvardan tanidim sizi.
toyotaya gelecekseniz ateşimize bekleriz hocam.
Sevtap hanim ceseret gercekden on numara birde dikkatimi çeken basamaklar basiniza bela oluyor. yapalim şunlara bir sistem
Son soru sizin liste 130 kusur degilmiydi. nerde kalan 120 araç beyler bende bir dunya kiskandim yoksa boşamiydi.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
Sizin gurupdan galiba 2 seri lc bir aracin arka basamaginda gormustum. yayli basinca iniyor sonra kendi kalkiyordu. Yada yapalim bir pnomatik sistem araziye girince pissss basamak yukarda çok da havali olur.