KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet suziki sayısı biraz fazla bir tane gazi olmasına rağmen fakat diğer markalardan da çok araç vardı.. feroza,toyota,land,lada gibi daha burda anmadığım çok araç hepsine çok teşekkür ederiz bu güzel etkinlikte bizi yanlız bırakmadıkları için
Ynt: 2. Geleneksel Sakarya Off Road Etkinliği (30 Ocak 2011)
Eylenceli ve heycanlı bir gün gecirmişsiniz katılamasakta gezilerinize resimlerle bende o heycanı ve güzellikleri görüp yaşıyorum resimlerini bizimle paylaşanlara teşekkür ediyorum neşeli macaralı günleriniz daim alsun.
bircanefe' Alıntı:
bir dahaki gezide getiririm ismail abi ama son çektiğimiz videolar dışında bir şey yok.
Bircan hanım merhaba,Aladağlarda sağ yanımı komple çamurla kaplamıştınız inşallah ayağınızdaki sorun ortadan kalkmıştır,
bu güzellikleri paylaştığınız için tüm arkadaşlara teşekkürler,artık bolu ve bursa kulüpleri ile kaynaşma zamanı geldi yazın yalovaya göçüyorum
Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emek zaman ve enerji harcayan,uzman4x4 Hakan Doğrucan'a da ayrıca teşekkür ederiz.Onun emekleri asla unutulmamalı.Toplanma yeri olarak iş yerini açması ,gelen misafirlere çay kahve ikramı yapması da güzel bir jestti.