concrete Erisir menzil-i maksuda, aheste giden Mesajlar 1,653 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 18 Haz 2009 #1 Farklı konvoylar bu başlıkta toplanabilir düşüncesindeyim. 19.06.2009 Cuma akşam 18:00 da Tem otoyolu üzerindeki Pendik Opet'ten hareket ediyoruz. Katılım olacaksa isim ekleyelim. 0533 926 95 22 1- Güven Ekşioğlu (concrete) 2- Koray Vural (discoverer)
Farklı konvoylar bu başlıkta toplanabilir düşüncesindeyim. 19.06.2009 Cuma akşam 18:00 da Tem otoyolu üzerindeki Pendik Opet'ten hareket ediyoruz. Katılım olacaksa isim ekleyelim. 0533 926 95 22 1- Güven Ekşioğlu (concrete) 2- Koray Vural (discoverer)
concrete Erisir menzil-i maksuda, aheste giden Mesajlar 1,653 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 18 Haz 2009 #2 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy eksperoto' Alıntı: bizde cuma öğleden sonra 3 gibi çıkıcaz 0532 4756856 Genişletmek için tıkla ...
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy eksperoto' Alıntı: bizde cuma öğleden sonra 3 gibi çıkıcaz 0532 4756856 Genişletmek için tıkla ...
N nautilus Düzce Mesajlar 191 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 18 Haz 2009 #3 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy Ben Ankara'dan Cuma öğlen gibi çıkabileceğim.Sayımız da 4 oldu bu arada.Öğlen yola çıkacak arkadaşlar varsa birlikte gidebiliriz.
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy Ben Ankara'dan Cuma öğlen gibi çıkabileceğim.Sayımız da 4 oldu bu arada.Öğlen yola çıkacak arkadaşlar varsa birlikte gidebiliriz.
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 18 Haz 2009 #4 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy istanbuldan çıkacakların neredeyse tamamı tem üzerindeki opet mahmetçik vakfında toplanacak veya orada buluşulacak
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy istanbuldan çıkacakların neredeyse tamamı tem üzerindeki opet mahmetçik vakfında toplanacak veya orada buluşulacak
4 L Kamp III Mesajlar 908 Tepkime Puanı 3 Web www.burcakoto.com 18 Haz 2009 #5 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy 12 - 12,30 arası TEM kurtköy- orhanlı civarında bulunan mehmetçik vakfı opet istasyonundan hareket ... 1-Çağlar Köker 0532 3633508 2-Levent Baştepe
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy 12 - 12,30 arası TEM kurtköy- orhanlı civarında bulunan mehmetçik vakfı opet istasyonundan hareket ... 1-Çağlar Köker 0532 3633508 2-Levent Baştepe
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 18 Haz 2009 #6 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy çağlar bizde saat 1 de ikitelliden hareket edicez
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy çağlar bizde saat 1 de ikitelliden hareket edicez
C candash Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 18 Haz 2009 #7 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy selamlar... bende anadou yakasındayımda.. buyuk ıhtımalle 6'da bende orda olucam.. ancak merak ettim.. baska motorla katılan yokmu ?
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy selamlar... bende anadou yakasındayımda.. buyuk ıhtımalle 6'da bende orda olucam.. ancak merak ettim.. baska motorla katılan yokmu ?
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 18 Haz 2009 #8 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy bu arada benim araçta yer var 2 veya 3 kişi alabilirim
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy bu arada benim araçta yer var 2 veya 3 kişi alabilirim
concrete Erisir menzil-i maksuda, aheste giden Mesajlar 1,653 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 18 Haz 2009 #9 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy candash' Alıntı: selamlar... bende anadou yakasındayımda.. buyuk ıhtımalle 6'da bende orda olucam.. ancak merak ettim.. baska motorla katılan yokmu ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba candash, Sanırım tanışma sayfasında kendini tanıtmamışsın. Tanıtırsan seviniriz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.640 Seni saat 18:00 listesine ekliyorum. 1- Güven Ekşioğlu (concrete) 2- Koray Vural (discoverer) 3- Candash
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy candash' Alıntı: selamlar... bende anadou yakasındayımda.. buyuk ıhtımalle 6'da bende orda olucam.. ancak merak ettim.. baska motorla katılan yokmu ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba candash, Sanırım tanışma sayfasında kendini tanıtmamışsın. Tanıtırsan seviniriz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.640 Seni saat 18:00 listesine ekliyorum. 1- Güven Ekşioğlu (concrete) 2- Koray Vural (discoverer) 3- Candash
concrete Erisir menzil-i maksuda, aheste giden Mesajlar 1,653 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 18 Haz 2009 #10 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy 1- Güven Ekşioğlu (concrete) 2- Koray Vural (discoverer) 3- Candash 4- Noexit
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy 1- Güven Ekşioğlu (concrete) 2- Koray Vural (discoverer) 3- Candash 4- Noexit
concrete Erisir menzil-i maksuda, aheste giden Mesajlar 1,653 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 18 Haz 2009 #11 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy denizshn' Alıntı: İstanbul anadolu yakasından gelmek istiyorum. Arabasında yer olan için cuma akşamı 18:00 işten çıkıyorum veya cumartesi sabahı gelebilirim. Genişletmek için tıkla ... En geç 18:15 te bizim buluşma yerinde, yani Pendik Tem üstündeki Opet te, olabilsen,ben de yer var. Ama çok zor sanırım. Olabilir mi? Biraz da işten kaytarmak gerekiyor olabilir
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy denizshn' Alıntı: İstanbul anadolu yakasından gelmek istiyorum. Arabasında yer olan için cuma akşamı 18:00 işten çıkıyorum veya cumartesi sabahı gelebilirim. Genişletmek için tıkla ... En geç 18:15 te bizim buluşma yerinde, yani Pendik Tem üstündeki Opet te, olabilsen,ben de yer var. Ama çok zor sanırım. Olabilir mi? Biraz da işten kaytarmak gerekiyor olabilir
concrete Erisir menzil-i maksuda, aheste giden Mesajlar 1,653 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 18 Haz 2009 #12 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy 18:00 Tem Pendik Opet 1- Güven Ekşioğlu (concrete) + noexit 2- Koray Vural (discoverer) 3- Candash
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy 18:00 Tem Pendik Opet 1- Güven Ekşioğlu (concrete) + noexit 2- Koray Vural (discoverer) 3- Candash
4 L Kamp III Mesajlar 908 Tepkime Puanı 3 Web www.burcakoto.com 18 Haz 2009 #13 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy eksperoto' Alıntı: çağlar bizde saat 1 de ikitelliden hareket edicez Genişletmek için tıkla ... biz yarım civarı çıkarsak (illaki gecikir ama) ufak ufak gideriz basmadan 80-90 , yetişirsin bize
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy eksperoto' Alıntı: çağlar bizde saat 1 de ikitelliden hareket edicez Genişletmek için tıkla ... biz yarım civarı çıkarsak (illaki gecikir ama) ufak ufak gideriz basmadan 80-90 , yetişirsin bize
denizshn Ana Kamp Mesajlar 67 Tepkime Puanı 0 Yer Ataşehir - İSTANBUL 18 Haz 2009 #14 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy En geç 18:15 te bizim buluşma yerinde, yani Pendik Tem üstündeki Opet te, olabilsen,ben de yer var. Ama çok zor sanırım. Olabilir mi? Biraz da işten kaytarmak gerekiyor olabilir Genişletmek için tıkla ... Tam açık adresi verir misiniz?
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy En geç 18:15 te bizim buluşma yerinde, yani Pendik Tem üstündeki Opet te, olabilsen,ben de yer var. Ama çok zor sanırım. Olabilir mi? Biraz da işten kaytarmak gerekiyor olabilir Genişletmek için tıkla ... Tam açık adresi verir misiniz?
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 18 Haz 2009 #15 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy telofonlaşırız telsizlerde açık olucak zaten 4 L' Alıntı: biz yarım civarı çıkarsak (illaki gecikir ama) ufak ufak gideriz basmadan 80-90 , yetişirsin bize Genişletmek için tıkla ...
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy telofonlaşırız telsizlerde açık olucak zaten 4 L' Alıntı: biz yarım civarı çıkarsak (illaki gecikir ama) ufak ufak gideriz basmadan 80-90 , yetişirsin bize Genişletmek için tıkla ...
concrete Erisir menzil-i maksuda, aheste giden Mesajlar 1,653 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 18 Haz 2009 #16 Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy denizshn' Alıntı: Tam açık adresi verir misiniz? Genişletmek için tıkla ... denizshn' Alıntı: Tam açık adresi verir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Araçsız oraya gelmeniz zor. E-5 üzerinde Maltepe köprüsünde 17:30 da noexit ile buluşacağım. Aracımda 2, biraz sıkışarak 3 kişilik yer var. Muhtemelen noexit 1 ya da 2 kişi olarak gelecektir ve size de yer olacaktır. Saat ve yer uyar umarım.
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy denizshn' Alıntı: Tam açık adresi verir misiniz? Genişletmek için tıkla ... denizshn' Alıntı: Tam açık adresi verir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Araçsız oraya gelmeniz zor. E-5 üzerinde Maltepe köprüsünde 17:30 da noexit ile buluşacağım. Aracımda 2, biraz sıkışarak 3 kişilik yer var. Muhtemelen noexit 1 ya da 2 kişi olarak gelecektir ve size de yer olacaktır. Saat ve yer uyar umarım.