2000- 2004 Model Grand Sheroke 4.7 V8 Parca Sıkıntısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilker ünlü Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,414

ilker ünlü

Yeni Üye
Merabalar. Ben karabük safranboluda ikamet ediyorum. 2000 model grand sheroke 4.7 v8 aracimi yeni aldim. Burada parca sıkıntısı yasıyorum. Fren pedalının ordan tısırtı sesi geliyor. Buradaki ustalar cok anlamiyor ama dedikleri vestinhause körügü patlak dediler. Ben bu körügün kendisininmi yoksa komple vestinhause mu degisecek bilemedim. Birde bu parcalar en saglam nerden getirtebilirim? İlginiz icin tesekkür ederim.

Etiketler
Merhaba. Aracınız hayırlı olsun bende yeni bir wj kullanıcısıyım. Kayseride parça tedariki için 2 sefer ankaradan parça getirdik birisi Akgün jeep diğeri jeep Mopar Yunus bey 05545333476 saygılar.

benim fabrikanın yanında buyuk bır yedek parca galerisi var oradan arastırıp soylerım kardes bende yenı tanıstım paracacıyla bana hatırlat hafta ıcı

Merhaba. Aracınız hayırlı olsun bende yeni bir wj kullanıcısıyım. Kayseride parça tedariki için 2 sefer ankaradan parça getirdik birisi Akgün jeep diğeri jeep Mopar Yunus bey 05545333476 saygılar.
Cok tesekkur ederim ilginiz icin haftaya ankaraya gidecegim. İyi kasmayan bir usta bulmaya calisiyorum

İlginiz icin cok tesekkur ederim peki ankarada dürüst bir jeep ustasi varmi bildiginiz ?

Benim Ankara'da kapısını çalmadığım Jeep servisi kalmadı vakti zamanında.
Uzun süredir HMC 'ye gidiyorum. Eğer çizgilerini, fiyat politikalarını, samimiyetlerini yitirmezlerse Ankara'da başka servis aramaya gerek yok.

İlginiz icin cok tesekkur ederim peki ankarada dürüst bir jeep ustasi varmi bildiginiz ?

Merhaba hocam ustaların hemen hemen hepsi iyidir bu birazda şu meşhur elektrik olayı frekans tutmayınca ne kadar iyi olursa olsun olmuyor tabi bide geçirgenler var doymuşlar var varoğlu var yani ben şaşmazda Hayrettin ustaya giderim insandır halden anlar yanında çalışanlarda iyidir ŞEREF OTO..

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..