Arkadaşlar iyi geceler ve iyi bayramlar dilerim öncelikle.
P38 2000model 4.6 Hse için Standart Eas ı da kullanabileceğim şekilde B/ F AT Lastik Max. Hangi ölçüde takabilirim aracın yürüyüşünúde çok etkilemeden bilgisi olanların yardımını rica ederim.
EAS düzgün çalışıyor ancak arazide problem çıkartır. Terrafirma 'nın 2'' kitleri var, Kayalar ve Huma ile görüştüm kalmamış. Standart dönüşüm kiti ve 2'' get satalım dediler pek aklıma yatmadı.
Benimde eas sorunsuz calisiyor suan ama biraz sert araziye girip korukleri patlamaktan sorun acilmasindan korkuyorum.. Duzgun bir kit bende dusunuyorum araca yaptirmayi.. 2" yukseklık suan aracın orjınal orta yukseklık sevıyesımı yoksa en ust sevıyesınemı denk gelıyor onu bılıyormusunuz?
Sürüş moduna (düz çizgideki haline) 2'' ilave ediyorsun. Discoya yaptırdık ciddi yüksek oldu, P38 için de aynısı olur diyorlar. Tahminimce eas daki en yüksek halini zaten geçiyor.
Bir sorun var 2'' kit bulamıyoruz, malzemeleri farkı markalarla parça parça almak zorunda kalacağız. Siz kit bulursanız beni de haberdar edin lütfen..