2000 Pathfınder'e Yeni Teyp Bağlanması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,496

Naturalist61

Benim sadık yarim kara topraktır...
Yer
Trabzon - İzmir
Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım pathfınderin teybinde sorun vardı. Yeni teyp aldım ama hoparlör bağlantıları bir türlü olmuyor. Normal teyp çıkışları ile araç hoparlör uçlarını bağladığımda ses alamıyorum. Sadece teybin bir çıkışını kullanarak aracın tek hoparlörüne ses verebildim. Aracı stop ettiğimde hoparlörden parazit sesi geliyor sonra kesiliyor. Bu araçlarda gizli anfi olabilirmi. Daha önce bu tür sorun yaşayan arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi. Saygılarımla...

Etiketler
Ynt: 2000 Pathfınder'e Yeni Teyp Bağlanması

İlahi Hasan Abi,devreleri mevreleri karıştırıcan.
Elektronik güzelim araç sıkıntı olmasın sonra. :-\

1.Aracı ıslatamadık nazar değecek.
2.Hemen işe başladın daha görmedik bile
3.Az vakit ayır sanayiye gel halletsinler.

Bahadır kardeşim merhabalar. İlk işim servise girdim triger ve diğer kayışlar yağ bujiler orjinaliyle değişti. Kalan ufak tefek işler var. Onun içinde o arkadaşlara gideceğim ama şimdilik değil. Ön cam kenarında çatlak vardı içime sinmedi bu cumartesi onu değiştireceğim.Dediğin gibi devreler zarar görmesin diye elimden geleni yaptım. Gerisi devrelere kalmış. Islatmaya gelince geçen gün Kemalpaşaya çok yağmur yağdı araba fena ıslanmıştı. O yeterli olurmu bilmem. Ama yeterli değilse nife kar düştüğünde tekrar bu sefer karla ıslatırız. Saygılar...

Adı gizli anfimi bilmem ama güçlendirici var.2 ay önce teyp bağlattım 10 numara performans aldım.(Alphın)

tuncerdurcan' Alıntı:
Adı gizli anfimi bilmem ama güçlendirici var.2 ay önce teyp bağlattım 10 numara performans aldım.(Alphın)

Teyp hoparlör bağlantılarını çözemediğimizden dolayı hoparlörün yanında bulunan orijinal anfileri iptal etmek zorunda kaldık ve sonuç aldık.