Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım pathfınderin teybinde sorun vardı. Yeni teyp aldım ama hoparlör bağlantıları bir türlü olmuyor. Normal teyp çıkışları ile araç hoparlör uçlarını bağladığımda ses alamıyorum. Sadece teybin bir çıkışını kullanarak aracın tek hoparlörüne ses verebildim. Aracı stop ettiğimde hoparlörden parazit sesi geliyor sonra kesiliyor. Bu araçlarda gizli anfi olabilirmi. Daha önce bu tür sorun yaşayan arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi. Saygılarımla...
Bahadır kardeşim merhabalar. İlk işim servise girdim triger ve diğer kayışlar yağ bujiler orjinaliyle değişti. Kalan ufak tefek işler var. Onun içinde o arkadaşlara gideceğim ama şimdilik değil. Ön cam kenarında çatlak vardı içime sinmedi bu cumartesi onu değiştireceğim.Dediğin gibi devreler zarar görmesin diye elimden geleni yaptım. Gerisi devrelere kalmış. Islatmaya gelince geçen gün Kemalpaşaya çok yağmur yağdı araba fena ıslanmıştı. O yeterli olurmu bilmem. Ama yeterli değilse nife kar düştüğünde tekrar bu sefer karla ıslatırız. Saygılar...