Suzuki ile fronterayı karşılaştırmak amacım yok ama yazışma o noktaya gelmiş bende eski bir suzuki grand vitara kullanıcısı olarak bir iki şey yazayım.Evet ben 4 yıla yakın suzuki grand vitara kullandım 1.6 manuel .Arazide ve düz yolda iyiydi ama kuma geldimi kesinlikle güvenemezsin.low da kullanmana rağmen mutlaka kuma otururdu.Tırmanırken hiç sorun yaşamadım.difransiyelin kilitli olmasını da asla küçümseme.Şu anda 1994 model 2.0 i sport frontera kullanıyorum.Kesinlikle suzuki ile kıyaslanamayacak bir araba .İstanbulda bulunmayan hiçbir parçasıda yok sanırım.radyatör demişsin ama Bostancı sanayide opel bayisinden tie rot alırken sırf merakımdan radyatörün fiyatını sordum varmış ama fiyat 600 tl gibi.elbette .Kumda gidişi mükemmel inan senin sürüşle ilgili ekstra bir becerin olmasına gerek kalmadan traktör gibi gidiyor.bir kaç resim ekliyorum meraklılarına .inanamayanlar internette vauxhall frontera veya isuzu amigo ,isuzu mu diye bu aracı araştırabilirler hepsi aynı araç.sport modeli için elbette .[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]