2001 3.2 V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,969
Ynt: 2001 3.2 V6

Selam

Bu saplama ile ilgili foto varm, saplamaya LOCITE sürsek nasıl olur?

Etiketler

motor toplandı çok şükür. şimdi tesisat işleri var. haftasonuna kadar çalışır diye tahmin ediyorum. ağırdan alıyoruz. acele etmiyoruz. en sağlamı olsun diye. foto yok işten fırsat bulamadım.

haftasonu da servisten çıkan araçla test yaparım diye tahmin ediyorum. inşallah...

İstanbul buluşacaktı geçen pazar ertelendi diye biliyorum. Yapın bir etkinlik yahu havalar düzelmeden... Bizi de gazlayın azıcık

Hayırlısı olur inş. abi. Benimde triger kopuyomuş az daha, Allaha şükür ucuz atlattık.
murat abiyle burdan öyle bi konustuk ancak benim işlerim dolayısı ile ben gidemedim diğer arkadaşlar c.tesi öyle bi çıktılar geziye. Gazlıcaz abi sizi az bekleyin ;D ;D

Quinsley' Alıntı:
Benimde triger kopuyomuş az daha, Allaha şükür ucuz atlattık.

evet okudum. gerçekten "ucuz" atlatmışsın geçmiş olsun tekrar.

bekliyoruz valla fotoları filan. Şubat gibi bir sürpriz yapaibliriz İstanbul a. Haberleşiriz.

mrdnmz' Alıntı:
evet okudum. gerçekten "ucuz" atlatmışsın geçmiş olsun tekrar.

bekliyoruz valla fotoları filan. Şubat gibi bir sürpriz yapaibliriz İstanbul a. Haberleşiriz.
Geçen haftaki gezi ile ilgili birkaç görsel atıyım buraya, fotoları çeken selim, mustafa ve erene çok teşekkürler.

Çok şükür aracımı teslim aldım. 1,5 ay oldu ama ilk izlenim müthiş. Bu akşam kamp düşünüyorum yarın fotoları ile paylaşırım.

Evet dostlar aracımı teslim aldım. İzlenimlerim başka bir araç teslim aldığım yönünde. Sürüş gidiş yol tutuş aracın sesi ve görsel olarak herşeyi değişti ve daha önce bahsettiğim işlemlerin hepsi artık bitti sayılır. Sadece ev de odada yerde duran vinç in takılması işlemi kaldı o kadar. Bir kaç foto ile devam edeyim.

Yapılan işlemler ile ilgili sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.

Emre abi sanki lastikler küçük kalmış gibi, ebatları nedir?

Quinsley' Alıntı:
Emre abi sanki lastikler küçük kalmış gibi, ebatları nedir?

İyi akşamlar İstanbul a. Lastik ebatları 245 75 16 M/T eski lastikler Competus 245 70 16 4 mevsimdi.

Bana göre tam oldu. OTEC opel de 265 var çok da bir fark olmadı.