selamlar bende 2001 model 3,2 fronterama komple motor yaptırıyorum aslında amacım sadece üst kapak sökülüp subablar değişecekti maliyet 3 bin tl olacaktı fakat ustanın demesine göre üst taraf çok iyi olacak fakat motorun alt kısmı zayıf kalacak ve dolayısıyla motor yağ eksiltip mavi duman atacaktı 3 bin tl daha verip motorun alt kısmını da yaptırıyorum emre bey gibi bizde girdik bu işe bakalım sonumuz hayır olsun ankara da serçal opele yaptırıyorum aslında aracıma 5 ay önce üç kağıtçı opelci tarafından üst kapak sökülüp sözde subab değişmişti meğer adam aynı subabları takıp contayıda eski contasını kullanmış.araç su eksiltip egzosdan beyaz duman atıyordu sözde duman atmasının sebebide blok çatladığını içine ilaç atarsak keseceğini söylemişti öylede oldu meğerse blok çatlak değil conta 2 . kez kullanmış olmasındanmış allah belasını versin böyle ustaların adamın gözünü para hırsı bürümüş yapamayacağı dalavere yok bu arada şimdi gitmişi olduğum serçal opelin elinde malumunuz abs sensörleri çabuk koptuğu için yenisini bulmak kolay olmuyor dediğim gibi burada bulmanız mümkün