Arkadaşım,
Herzaman ve heryerde öncelik zaten onların Allah hepsini ülkemize faydalı birer genç ve sonra yetişkin haline getirsin.
Ayrıca temiz Fronti konusunda size şunu diyebilirim, "ağzınız bal yesin hemde katkısız en organiğinden".
Evet arkadaşım aklımda iki araç var biri Fronti diğeri Toyota 4 Runner tabi ilk tercih dizel olması yönünde.Bakalım kısmetimiz nasıl çıkar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Arkadaşım,
Herzaman ve heryerde öncelik zaten onların Allah hepsini ülkemize faydalı birer genç ve sonra yetişkin haline getirsin.
Ayrıca temiz Fronti konusunda size şunu diyebilirim, "ağzınız bal yesin hemde katkısız en organiğinden".
Evet arkadaşım aklımda iki araç var biri Fronti diğeri Toyota 4 Runner tabi ilk tercih dizel olması yönünde.Bakalım kısmetimiz nasıl çıkar.
Merhabalar arkadaşım,
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Şimdilik aramakla meşgulum çok acelem yok.Tercih herzaman dizelden yana olacak, Fonti B kasa 5 kapı ve dizel olacak.
Hem iş hemde araba arıyorum bakalım sonuç ne olur, kısmet:
Geyik icin ozel port bagajini biraz resimlendirsene. Bakalim fikir alalim. Bildigim kadari ile bazi arkadaslarimiz yaptiracak ne kadar cok fikir o kadar guzel port bagaj
Merhabalar,
Karadutla ilgili birçok şiir olup bazıları türkü ve şarkı formunda bestelenmşlerdir ve bizlerde zevkle dinlemekteyiz.
Bende size Konya yöre ekibinden alınma bir dörtlükle katılıyorum, nede olsa Antalya-Konya uzak değil.
Karadut parmak gibi,
Kız yüzün kaymak gibi.
Beni yardan ayıranlar,
Çürüsün yaprak gibi.