2001 discovery 4.0 v8 için ekipman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,217
Ynt: 2001 discovery 4.0 v8 için ekipman

hımmm... benim şanzumanda ve sanırım şaftta bi sorun var... 3 yada 4 te vites geçişinde bir sıkıntı var... vites geçmiyo gibi oluyor.. birde 100-120 civarı hızlarda giderken gazdan ayağımı çektiğim anca ufak bir titreme oluyor.. bu iki sorunu gösterebileceğim kim var? aslında bu araçlara doğru düzgün bakan ve gerçek anlamda müşterisini kazıklamayan servis kimdir mesela?

Etiketler

Buyuk servis isterseniz Anil Oto yu tavsiye ederim, offroad donanimi vs icin baska ustalarimizda var. Sanzumanda sorun varsa bir an once yaptirin bu aracin en masraf cikartabilicek 2 yerinden biridir digeride komple motor yaptirmak zaten. Bahsettiginiz problemler ciddi problemler, alirken baktirmadinizmi? Bu problemleri cozmeden araziye sokmayin bence

valla maslakta 2 servis... birde kozyatağında 1 servis olmak üzere 3 servise baktırdım... bunun büyük bir sorun olmadığını söylediler... ama yaptırılmazsa büyük sorun olacağını biliyorum. ama bu konuda gerçekten kime gitmem gerektiğini bilmiyorum. otomatik şanzumana çok yabancıyım.

Oto Mekanik, Hüseyin Akbulut'a da bir gösterin, eğer göstermediyseniz.