2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan h.i.d Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,816
Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 Td Hakkında

Ben burdan diye biliceyim Tek bi kelime var yapilipda dagilan Tek motor 3.1 diyosun Ve ben sunu anlamiyirum bostanci jorekee ist de bu motori yaptiklarini gozum ile gordum Ve bunun neyi var dediyimde conta yakmis dediler adam olurmu dediyimde ise bundan 3,5 sene once olsa duzen tutturamazdik dedi ama simdi sorun olmuyo dedi simdi ISIN bu boyutunu kim Anlaya biliyo

Etiketler

Jorekee ne?
Eskiden yapamayıp ta şimdi yaptıkalrı parçaları uzaydan mı getiriyorlar?
Para kazanma amaçlı eline motoru aldıysa elbette yaparız/yapıyoruz diyecek.Yok tutturamayacaz ama bir deniyoruz mu diyecek?
Hayatınızda kaç cherokee ye bindiniz, bu anlamda ne kadar çevreniz var merak ettim?

Merak ettiysen soyleyeyim ben 5 yildan beri biniiyorum benim deneyimim burdan geliyo tanidigi gelince yeterince var

3.1 aracımıza binmeye korkuyoruz. adam doğru söylemiş hiç bir ustada yamak istemiyor. kapıyı gosteriyor. biraz hız yapınca hararet yapıyor sanzıman bir kere dağıldı tekrar dağılacak dşye korkuyoruz. kimsede almak istemiyor. fiyatları uygun olmasına ragmen. inanmakta gucluk cekiyorum yazdıklarınıza

şu anlattıklarına inanmakta zorlanıyorum. motor saplam şanzıman sağlam. hızı arttırınca araba yorulunca direk şanzımanla sorun yaşıyoruz. binmeye korkuyoruz. çok enteresan

sorun motorda değil. motor iyi motor ama şanzumanla motor arasında uyumsuzluk var. o yuzden insanların elinde kalıyor.

doğruları söylemişsin. aynen de hiç bir usta kapısından dahi sokmuyor. sokmak istemiyor bile diyemiyorum. net kapıdan sokmuyor. bizdevar motor sağlam şanzuman sağlam az zorla şanzumanı dağıtıyor.

birde kasa ve iç aksam gıcır cıgırdır az kullanılmış