Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum
997799' Alıntı:
2000 modeller yaş itibariyle vergiden düşmüştür...yani 1020 tl vergisi var 2011 yılında 1020+1020 vergi ödeyeceksiniz anlamına geliyor...
2001 model de ise 2270+2270--------1 yıl sonra 1020+1020 şeklinde devam edecek....yani fark 2200tl civarında...
şimdi ne yapmalıyız....
2000-2001 modellere bakın 2001 modeldir araç temizdir vergiden dolayı fark 2000 lira ya...hah işte bu temizlik 2000 lira ve daha fazlası eder dediğiniz araç denk geldiğinde 2001 model alacaksınız... ama şimdilik hedef 2000 model...
2000 model lpg si de takılmış 30-33 civarı bir araç bulucaz yada lpg takılmamış 30 civarı 3000 lira lpg için düşünücez...
lpg mizde de hedef mümkünse prins yada teleflex marka olacak...bu araçlara en iyi adapte edilen ve en sorunsuz sistemlerdir çünkü...
şimdi kardeşimde link gönderdi o da 99 bulmuş artık 99-2000 temiz bişe bulursanız linkini bana atarsınız sizide daha fazla yormak istemiyorum ... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-jeep-superr-muhtesem-degil-ama-temiz-32661649/detay/?source=directSearch
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum
99 olmaz...
99 ları pek önermiyoruz...
99 modeller genelde %99 amerikan versiyonu km değil mil yazar sayaçta, teknik birkaç neden var onlarla kafanızı karıştırmayım şimdi, (şanzuman faklılıkları gibi) o nedenle 99 pek tavsiye etmiyorum....
997799' Alıntı:
99 olmaz...
99 ları pek önermiyoruz...
99 modeller genelde %99 amerikan versiyonu km değil mil yazar sayaçta, teknik birkaç neden var onlarla kafanızı karıştırmayım şimdi, (şanzuman faklılıkları gibi) o nedenle 99 pek tavsiye etmiyorum....
bu araca da master servis te adem bey yada mehmet beyi bulun (sahipleridir) Çorum dan levent gönderdi deyin gerekirse telden de iletişim kurabilirsiniz benle...yardımcı olurum...
bu araca da master servis te adem bey yada mehmet beyi bulun (sahipleridir) Çorum dan levent gönderdi deyin gerekirse telden de iletişim kurabilirsiniz benle...yardımcı olurum...
pardon ya unutmuşum 533 591 29 33
ilk aracı rizeden biliyorum 34 lira istiyordu sahibi sıkıştı vs vs...rengi ender buşunan az sayıdaki renklerden biridir...lpg neidr nasıl uyum sağlamıştır bilmiyorum...bu aracı master servise götürün orada baktırın o sırada oradaki araca da bakmış 2 aracı kıyaslamış, 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunuz...saat öğlene kadar yatıyorum genelde duymazsam size dönüş yaparım böyle bir sorun yaşatırsam şimdiden kusura bakmayın...
997799' Alıntı:
pardon ya unutmuşum 533 591 29 33
ilk aracı rizeden biliyorum 34 lira istiyordu sahibi sıkıştı vs vs...rengi ender buşunan az sayıdaki renklerden biridir...lpg neidr nasıl uyum sağlamıştır bilmiyorum...bu aracı master servise götürün orada baktırın o sırada oradaki araca da bakmış 2 aracı kıyaslamış, 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunuz...saat öğlene kadar yatıyorum genelde duymazsam size dönüş yaparım böyle bir sorun yaşatırsam şimdiden kusura bakmayın...
Diyaloğunuza hayran kaldım, , yeni katılan arkadaşımız tanışma köşesinde şikayetle başlamıştı, sizlede problem olur gibi oldu ama görüyorum paylaşımlarınız oldukça artmış.
yesss aynen öyle...
dediğim gibi 2000 lira fark doğacak 2001 model aldığınızda yani 4-5 tane 2000 lere baktınız bi fikir sahibi oldunuz diyelim 2001 model bir araç geldi bu baktığınız araçlardan modeli bir kenara bırakın temizlik farkından dolayı 2000-3000 lira farka değer dediğinizde alacaksınız...bu şekilde epey araç aldım...son 1 yılda 17-18 tane grand cherokee aldım bizzat çevreme, o nedele piyasadaki nerdeyse bi çok aracı biliyorum desem yeridir...
yani kendinize insiyatif kullanacaksınız...
sertem41' Alıntı:
Diyaloğunuza hayran kaldım, , yeni katılan arkadaşımız tanışma köşesinde şikayetle başlamıştı, sizlede problem olur gibi oldu ama görüyorum paylaşımlarınız oldukça artmış.
997799' Alıntı:
yesss aynen öyle...
dediğim gibi 2000 lira fark doğacak 2001 model aldığınızda yani 4-5 tane 2000 lere baktınız bi fikir sahibi oldunuz diyelim 2001 model bir araç geldi bu baktığınız araçlardan modeli bir kenara bırakın temizlik farkından dolayı 2000-3000 lira farka değer dediğinizde alacaksınız...bu şekilde epey araç aldım...son 1 yılda 17-18 tane grand cherokee aldım bizzat çevreme, o nedele piyasadaki nerdeyse bi çok aracı biliyorum desem yeridir...
yani kendinize insiyatif kullanacaksınız...
bu kadar kimsenin faydası olamazdı herhalde serhatın dediği gibi gayet memnunum.. edirnede var 28.500 e sahibinden arızaya geçti link gönderemiyorum .. maslaktakiyle arasında 4.500 fark var 2000 de vergiden 6500 ... 6500 fark bana iyi bi fark gibi geliyo mesela sence ?? uykun geldiyse devam etmeyebiliriz benim vaktim çok