KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba,
Bende dün bir 2003 ranger xlt aldim. Ayni problem benim araçtada var. Bayramdan sonra ön dif. Indiricez. Sizin problem nasil sonuçlandi merak ettim.
Selamlar...
Bisey indirmeden olayi kismen cozduk. Rfw calismiyor poryalar kilitli kalmis. Arac 4 H ye problemsiz geciyor. 2H de fazla yakit harciyorum muhtemelen. rfw nedir daha once duymus bi usta bulursam ona yaptirmayi dusunuyorum bu problemi.
Bisey indirmeden olayi kismen cozduk. Rfw calismiyor poryalar kilitli kalmis. Arac 4 H ye problemsiz geciyor. 2H de fazla yakit harciyorum muhtemelen. rfw nedir daha once duymus bi usta bulursam ona yaptirmayi dusunuyorum bu problemi.
eğer bulunduğunuz yerde ranger konusunda tecrübeli usta varsa sorunu çözer ama birde iyi tarafından bakacak olursak rfw takılı kaldığı için aracınızı 4*4 e geçirmek için durmak zorunda kalmazsınız
bu arada başka bir başlığa yazmıştım aslında ama 2007 model eski kasa ranger kullanıcısı bir dostumuz yaptığı bir değişiklikle aracında nerdeyse %30 yakıt tasarrufu sağladı.
iyi günle ranger severler bizimde 2003 ranger var ama araziye alıyoruz ama ekranda yanan sarı ışık arda yanıp sönüyo yani araziye geçmiyo sizce sorun ne olabilir teşekkürler
arazi vitesi manuel değilmi ford ranger'ın ?
eğer arazi vitesi manuelse, vites atıldığında, ışık yansın veya yanmasın 4x4e geçilmiştir. eğer 4x4 lambası yanıp yanıp sönüyorsa, ön diferansiyeldeki actuatorde bir sorun olabilir. arazi vitesinin geçtiğini anlayıp ışığı yakan parça odur.
kısaca ışık yansa da yanmasa da manuel arazi vitesi atıldığı zaman 4x4 e geçilmiştir.
Sari isik yanip sonuyorsa poryalar kilitlenmiyordur muhtemelen. 4x4isigi yesil cunku. Sorunu cozerseniz nerde nasil cozdugunuzu paylasirsaniz sevinirim. Bendede benzer bi sorun varda...
turbo üzerinde oynama yaparak büyük kanatlı pervane taktılar. böyle olunca turbodan giren hava basıncı ve performans ciddi oranda arttı olayı dengelemek için gaz ayarını kıstılar biraz sonuç gerçekten çok güzel oldu aracı uzun zamandır kullanıyor ve en ufak bir problem yaşamadı