2004 2.4 Kj Jeep Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gelandewagen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,319

Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. Aracı eşim için almıştım ama kullanmakta biraz zorluk çekti arabalarımızı değiştirdik. V kayışını continental marka buldum onu alıp taktırırım artık. Parça sıkıntısı vs çekebileceğim aklıma gelmişti ama direksiyona oturunca yakıtmış parçaymış hiçbirşeyi umursamıyor insan çok keyifli bir araç

Etiketler
iyi görünüyor. güle güle binin. sadece yandaki kromaj şeriti sevmedim ben.

Hayırlı olsun. Keyifli ve sağlıklı sürüşler dilerim. Plaka Ankara, siz de Ankarada iseniz bir bilene yönlendirebilirim. Amerikan da bilen usta çok önemli, 30 liralık plastik bir parça için motorunuzu rektefiye etmeye, yağ değişimi gereken şanzıman için şanzımanı indirmeye çalışırlar. Bilginize.

Cok dogru tespit. Bahsettiginiz olay hemen hemen her yerde var. Referans verilen yerleri tercih etmeli.

Evet haklısınız. Ben Adana’da bulunuyorum. Bu çevrede tavsiye edeceğiniz servis var mı?

sorunlu bir arac degildir ancak ornek veriyorum bir oksijen sensorunu bulmak icin baya ugrasirsiniz oem parcayi gectim yan sanayi parcasi da ulkemizde fazla olmayan bir aractir kisacasi sikinti yaratmadigi mufdetce sıkıntısız bir araçtır ancak yedek parcasi sıkıntılıdır bulmasi zordur

evet parçası biraz sıkıntı yaratabiliyor. özellikle iç aksamları zor bulunuyor.

dün kazayla aracın iç lambasını kırdım bu lambayı temin edebileceğimiz site var mı? bide yurtdışında aksesuar olarak tavsiye edeceğiniz web sitesi bulunuyor mu

Arkadaşlar 7 nolu parça lazım bana nerden temin edebilirim? Usta “Sibop kapağına giden buhar emiş hortumu” dedi. 6 ve 7 lazımdı 6 nolu parçayı temin ettim.
Parça Kodu: 53013729AC