Ynt: 2004-2006 L200 arıyorum
2004-2006 arası almayı düşündüğünüz araç eski kasa mı yeni kasa mı olacak? 2006 yılında kasa değişimi yaşandığı için soruyorum. Eski kasa 2004-2006 modeller arasında teknik olarak bir fark yoktur. Tampon sis farı ön panjur ve aksesuar (dijital klima) farkları mevcut. 2006 yılında çıkan serilerde otomatik vites seçeneği de bulunuyor. Eski kasalarda kilitli dif standart.
Yeni kasalarda kilitli dif opsiyonel. Eski kasada 110 bg motor var yeni kasada ise 130 bg DID motor var. Daha az yakar ve daha güçlüdür. Altyapı süspansiyon tamamen farklı yeni kasalarda. Yeni kasalar da eski kasalar kadar sağlam ve güvenilir araçlardır. Kilitli dif veya ATSC seçenekleri var.
Forumu iyice bir tarayın çok detaylı bilgiler var, özellikle son günlerde Mitsubishi bölümümüz oldukça hareketli. Merak ettiğiniz konularda seve seve yardımcı olalım