KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen
Mithatcan Bey
Genel olarak asfalt ama amatör olarak ta off road ta da kullanmayı istiyorum .Karakteristik özellikleri mesela sunları yap sunları yapma tarzında bişi diyebilirmisiniz
Yaklaşma uzaklaşma açıları CJ andırıyor ;D Standart haji ile kilit vardı sadece rampa çimendede,çamurda taşlı mıcır yolda gayet başarılı idi sadece yan alt gövdeye çelik çekme borudan bir koruma yaptırın Mithatcanın dediği gibi lastik ve yükseltme ile kolay kolay takılmazsınız... Low aldığınız zaman rolantide zor tutarsınız aracı...
Selamlar,
Bende 2003 3.7 Renegade var ve yanlış bilmiyorsam Renegade modelinde dizel versiyon yok. Üstteki sisler ve dodikler orjinal mi acaba???
On ızgara da krom olmamalı.
Orjinal Renny budur diye biliyorum. Yanılıyorsam forumdaki arkadaşlar düzeltsin
Saygılar
zilzurna' Alıntı:
Selamlar,
Bende 2003 3.7 Renegade var ve yanlış bilmiyorsam Renegade modelinde dizel versiyon yok. Üstteki sisler ve dodikler orjinal mi acaba???
On ızgara da krom olmamalı.
Orjinal Renny budur diye biliyorum. Yanılıyorsam forumdaki arkadaşlar düzeltsin
Saygılar
merhaba
bende 2010 cherokee sport 3.7 var. otamatık 4 vites sizdeki de aynı galiba ben henuz 5 bin km yol yaptım. aracın motorundan bir şikayetiniz varmı.
saglıcakla