evet daha sert torsion çubukları var bununla beraber üst salıncaklar da değişmesi gerekiyor yada lastik değme sorunu için se bodylift yapabilirsin kasa yükseleceğinden dolayo bir nebzede olsa rahatlatır arkaya sürtmeyi.
işin doğrusu 3" lik suspansiyon kiti getirip takmak torsionlar,amortisörler,salıncaklar,arka makaslar hepsi kitte mevcut 33" lastiğe kadar kullanışlı..
kitleri ve diğer aksesuarları biz getiriyoruz sipariş ile beraber 1 ay süre alır daha hızlı isterseniz çok fazla nakliye ödemek zorunda kalıyoruz bunuda tavsiye etmem açıkcası
Tarkan bey selam benim aracımın şu anki haline 85 yanak lastik taksam tampona deyme bakımından bir sorun olurmu acaba ??? Birde aracı modifiye ettikten sonra muayeneden geçmek için ruhsatta ne gibi değişiklik yapmamız gerekiyor teşekkürler...
Tarkan bey selam benim aracımın şu anki haline 85 yanak lastik taksam tampona deyme bakımından bir sorun olurmu acaba ??? Birde aracı modifiye ettikten sonra muayeneden geçmek için ruhsatta ne gibi değişiklik yapmamız gerekiyor teşekkürler...
aracı yükselme kitiyle dahada yükseltirsek orjinalinden farklı diyerek muayeneden geçirmeyebilirler diye düşünüyorum. adamlar arka bagaj kapağımı ellerine metre alıp ölçmüşlerdi ölçülere uyuyormu diye...
slm arkadaşlar.bende sizler gibi nissan çift kabin hastasıyım.sizlerin bu mükemmel araçlarını gördükçe dahada çok seviyorum. gerçekten modifiyede üstünüze yok herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsunuz.nasip olursa bende bir tane çift kabin alıcam.çünkü kömürcülükle uğraşıyorum hemde av ve doğa hastasıyım.bu siteyi arkadaşım tavsiye etti gerçekten muhateşem.hepinize saygılar murat67.zonguldak