2007 Mitsubishi L200 projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BlackLuv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,967

Etiketler
Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi

gerçekten çok şık olmuş güle güle kullanın

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi

darktreys' Alıntı:
selam , uydu telefonumu kullanıyorsunuz ?
Hayir. All-Band telsiz kullaniyorum. Yaesu Ft-857D. Dikkatinizi ceken anten ise Yaesu ATAS-120A. icinde ufak bir motor var. Sectiginiz frekansa gore "tune(ayar)" yapiyor. Zor anlarda hayat kurtarabilir dusuncesiyle edinmistim.
Ama uydu telefonu bulundurmanin luks olmadigini, aksine sart oldugunu dusunuyorum. Yakin donem planlarim icinde o da var.

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 Projesi

Üstadım aracınıza bayıldım doğrusu tampon,vinç, telsiz ve motorlu anteni vs. ... benim tüm hayallerimi hayata geçirmişsiniz tebrikler... bu arada araç halen sizde mi en son halini tekrar görmek isteriz.. ayrıca satarsanız haberimiz olsun... saygılar..

Özgür HEKİMOĞLU

Epey bir zaman olmus guncellemeyeli
Son durumlardan rastgele birkac kare paylasalim...

tavana bi sepet belki bi kac projektor guzel ve daha yuksek gosterir tek eksigin bu bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Maaşallah, çok güzel bir proje ve hobi aracı olmuş.
Güle güle kullanın

oguzhan3434' Alıntı:
tavana bi sepet belki bi kac projektor guzel ve daha yuksek gosterir tek eksigin bu bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
takip
araç güzel olmuş kazasız günlerde kullanmanız dileği ile

sepet işine aynen katılıyorum

Tesekkurler guzel yorumlariniz icin.
Tavana sepet bana biraz fonksiyonellikten uzak geldigi icin bugune kadar taktirmamistim. Zaten koca bir bagajimiz var
Ama birkac gune kadar Thule tavan barlari ve cadir montaji yapilacak. Ondan sonra tekrar bir degerlendiririz hepbirlikte.

tadindan yenmez artik bu araba bende aracimi satarsam pickup kullanmak istiyorum birazda,o zaman senle iletisime gecicem yardimlarini istiycem.
cok guzel oldu suan aracin kazasiz belasiz yagmurlu camurlu gunlerde kullanman dilegi ile

Guncelleme... Haftasonu Akyar / Mersin... Deniz manzarali dubleks