uzun zamandır ugrastıgım modifiye islemlerinin buyuk kısmı bitti çok sukur..
tampon ve araç ustu çadır ahmet ustadan, vinç t-max 9500, yukseltme kiti ome 2'', lastikler 31-10.5-15 stt.. geriye snorkel eksik kaldı, belki çok ilerde öne kilit..
heytem abi ben kayserideyim, istanbula biraz zor gelirim fakat bu taraflara yolun duserse seni agırlamaktan onur duyarım.. bu arada sendekilerin yanında buna canavar demeyelim
aracınız hayırlı olsun. aracın pikap oluşundan dolayı arka kısmının hafif ve uzun olması dezavantaj olabilirmi. ? 2006 adventure modifiye etmeye başlayacaktım. acaba araç değiştirip 2002-2003 model 2.7 crd cherokee mi hazırlasam karar veremedim. yardımınızı beklerim. iyi gezmeler . mehmet
Selam Burak Bey....küçük bir yanlışlığı düzelteyim. Türkiye de 2 değil, 3 tane Modifiyeli Hilux var ben forumda yazmadığım sadece takip ettiğim için resimleri eklemedim. benim Hilux dan haberiniz yoktu saygılar...
Selam Burak Bey....küçük bir yanlışlığı düzelteyim. Türkiye de 2 değil, 3 tane Modifiyeli Hilux var ben forumda yazmadığım sadece takip ettiğim için resimleri eklemedim. benim Hilux dan haberiniz yoktu saygılar...