KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çoook güzel olmuş benimde jımny arabam ve tavan a kesinlikle sepet yada kapalı bagaj yapcam ve sisler üstte size sorum bu sepetin maliyeti (silerle beraber)bide bende tek araç kullanıyorum bu sepetle kış aylarında valiz çanta vs nasıl taşırım (yada siz kapalı bagaj yapıyormusunuz?)çok şey sordum sanırım,
kazasız belesız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Çoook güzel olmuş benimde jımny arabam ve tavan a kesinlikle sepet yada kapalı bagaj yapcam ve sisler üstte size sorum bu sepetin maliyeti (silerle beraber)bide bende tek araç kullanıyorum bu sepetle kış aylarında valiz çanta vs nasıl taşırım (yada siz kapalı bagaj yapıyormusunuz?)çok şey sordum sanırım,
kazasız belesız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
bu sepeti her amaçla kullanabilirsiniz seyahat ederken kaliteli bir branda işi çözer arzide işe çamurlu neyiniz varsa aracın bagajını çamurlamadan kullanrsınız ve ruzgarı engeller ses yapar böle bir sorunum yok sepek yuksek hızlarda bile ses yapmıyor
Aracınız çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Insa turbo special track 205 70 R15 ebat lastiklerde çok güzel durmuş.bende daihatsu teriosuma aynı ebat lastikleri takmak istiyorum. ancak bazı tereddütlerim var.ilk olarak size sormak istediğim bu lastikler asfaltta çok ses yapıyormu ? ikinci olarak ta çok dişli olduğu için arabayı zorluyormu ? bana cevap verebilirseniz çok sevinirim.saygılarımla..
Aracınız çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Insa turbo special track 205 70 R15 ebat lastiklerde çok güzel durmuş.bende daihatsu teriosuma aynı ebat lastikleri takmak istiyorum. ancak bazı tereddütlerim var.ilk olarak size sormak istediğim bu lastikler asfaltta çok ses yapıyormu ? ikinci olarak ta çok dişli olduğu için arabayı zorluyormu ? bana cevap verebilirseniz çok sevinirim.saygılarımla..
teşekkür ederim lastikler ses illaki yapıyor ama aracın agırlığından olsa gerek çok ses yapmıyor asfaltta çok memnunum arabayı çok hissedilir bir zorlaması yok ınsa turbo lastikler standart lastiklerin 2 katı kadar ağırolmasından kaynaklananıyor . saygılar
bence arac cok tatlı olmus.. port bagaj hem sempatık ve kıbar duruyor hemde genıs ve kullanıslı.. ustamızın elıne saglık dıyorum.. aynı olcude lastık secımını de takdır edıyorum zira bız suzukı vıtara tek kapı 1.6 jlx te 32" lastık tercıh ettık su anda uzun yolda 450 krs yakıyor... gule gule kullanın.. en kısa zamanda karlı camurlu fotolarını bekıyoruz..