2008 Suzuki Jımny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TOLGAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,297

Ynt: 2008 Suzuki Jımny

Serkan bey ; sislerin fiatı markasına göre değişmekle beraber ortalama 4 sis 100 tl civarı, sepet te jimmy için 300 tl..

aracınız güzel olmuş, kazasız,belasız,bol çamurlu zavkli offroadlar dilerim

sanırım montaj dahil fiyatları ?fakat ben izmirdeyim almak istersem nasıl olur

Arkadaşlar ellerinize sağlık. Aracın gündüz ve çamurlu fotoğrafları daha güzel olcaktır.
Eleştiri kabul ederseniz, o istepne hiç yakışmamış ;D

bu sepeti her amaçla kullanabilirsiniz seyahat ederken kaliteli bir branda işi çözer arzide işe çamurlu neyiniz varsa aracın bagajını çamurlamadan kullanrsınız ve ruzgarı engeller ses yapar böle bir sorunum yok sepek yuksek hızlarda bile ses yapmıyor

camouflage' Alıntı:
Arkadaşlar ellerinize sağlık. Aracın gündüz ve çamurlu fotoğrafları daha güzel olcaktır.
Eleştiri kabul ederseniz, o istepne hiç yakışmamış ;D
evet haklısınız yakında onlarda olucak ;D

Aracınız çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Insa turbo special track 205 70 R15 ebat lastiklerde çok güzel durmuş.bende daihatsu teriosuma aynı ebat lastikleri takmak istiyorum. ancak bazı tereddütlerim var.ilk olarak size sormak istediğim bu lastikler asfaltta çok ses yapıyormu ? ikinci olarak ta çok dişli olduğu için arabayı zorluyormu ? bana cevap verebilirseniz çok sevinirim.saygılarımla..

teşekkür ederim lastikler ses illaki yapıyor ama aracın agırlığından olsa gerek çok ses yapmıyor asfaltta çok memnunum arabayı çok hissedilir bir zorlaması yok ınsa turbo lastikler standart lastiklerin 2 katı kadar ağırolmasından kaynaklananıyor . saygılar

Tolga aracın lastiklerle çok daha güzel olmuş.Kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmak kısmet olur.

bence arac cok tatlı olmus.. port bagaj hem sempatık ve kıbar duruyor hemde genıs ve kullanıslı.. ustamızın elıne saglık dıyorum.. aynı olcude lastık secımını de takdır edıyorum zira bız suzukı vıtara tek kapı 1.6 jlx te 32" lastık tercıh ettık su anda uzun yolda 450 krs yakıyor... gule gule kullanın.. en kısa zamanda karlı camurlu fotolarını bekıyoruz..

saygılar

Tolga bey lastikleriniz cok güzel olmuş,çamurda fotolarınızı görmek isteriz,lastiklerin temin yeri ve fiyatı nedir.Selamlar