2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rubi80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,985

rubi80

Ana Kamp
Yer
istanbul
Selam beyler ben Barkin 18 yasindayim nisantasi istanbuldanim. bende siyah 2009 model rubicon var, su an sadece xenon kit ve cam filmi mevcut resimlerde cikmamis ama kalitelidir, umarim gezilerde gorusuruz tabi araniza alirsaniz. planlarimda en fazla 1 inch lift kit ve bf good rich all terrain lastikler var 255 75 17 olarak su anda ustunde wrangler silent armor AT var ama sevmiyorum, parca sikintisi cekiyorum hic bi parca falan bulamiyorum diye... iste resimler gorusmek uzere.

bi kac tanede apacilik videolarim var ama koymiyim en iyis ahaha

Etiketler

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD

Barkin aramıza hoşgeldin.
Bu hafta sonu yapılacak olan jeep gezisine bekleriz. Bu arada cjlerde dahil geziye Tarık senide bekliyoruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32123.0

cok isterim buyuk ihtimalde gelicem ama stock jk ile saplanmiyalim?

aracın güzel güle güle kullan!parça sıkıntısı yaşamazsın...elimizden geldikçe yardımcı oluruz sana..

rubi80' Alıntı:
cok isterim buyuk ihtimalde gelicem ama stock jk ile saplanmiyalim?

standart rubicon,

ön arka kilit, 32at lastik vs vs vs ...

şaka mı ;D ;D ;D ne kalması, standart hali ile bile çoğu off-road aracından daha donanımlı

1 inch spacer koycaz yakinda, steerin stabiliser ve shocks ta...

Arkadaş yeniymiş ve geziye gelecekmiş niçin geziye gelme kurallarından bahsetmiyorsunuz?

Arkadaşım sitemizin kuralı şudur eğer rubicon'un varsa sitedeki kırmızı grand chereokee zj sahiplerine deneme sürüşü için bir tur veriyorsun ardından tüm gezilere katılma hakkı kazanıyorsun. Tabi her gezi için ayrı tur gerektiğini hatırlatmak isterim ;D ;D ;D