KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam beyler ben Barkin 18 yasindayim nisantasi istanbuldanim. bende siyah 2009 model rubicon var, su an sadece xenon kit ve cam filmi mevcut resimlerde cikmamis ama kalitelidir, umarim gezilerde gorusuruz tabi araniza alirsaniz. planlarimda en fazla 1 inch lift kit ve bf good rich all terrain lastikler var 255 75 17 olarak su anda ustunde wrangler silent armor AT var ama sevmiyorum, parca sikintisi cekiyorum hic bi parca falan bulamiyorum diye... iste resimler gorusmek uzere.
bi kac tanede apacilik videolarim var ama koymiyim en iyis ahaha
Arkadaş yeniymiş ve geziye gelecekmiş niçin geziye gelme kurallarından bahsetmiyorsunuz?
Arkadaşım sitemizin kuralı şudur eğer rubicon'un varsa sitedeki kırmızı grand chereokee zj sahiplerine deneme sürüşü için bir tur veriyorsun ardından tüm gezilere katılma hakkı kazanıyorsun. Tabi her gezi için ayrı tur gerektiğini hatırlatmak isterim ;D ;D ;D
Abi ben arkadaşın gözü korkmasın diye ayrıntıya girmedim. Bırak öyle bilsin. Ben tur için aldığımda tepenin arkasına geçerim sende oraya sızarsın. Sonrası malum