2010 model defender 110 crew cab

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abysss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,714

abysss

Yeni Üye
Arkadaslar land rover defender 110 crew cab almak ıstıyorum ,bu aracla ılgılı yorumlarınız nedır? yurtdısından getırme konusunda yardımcı olacak bırısı olursa sevınırım.

Ynt: 2010 model defender 110 crew cab

aşkin jeepde satilik var bir tane.

sahibinden.com da aratırsanız bende birkaçtane gördüm.

YAZINIZ DA BENİM ARABANIN RESMİNİ KOYMANIZ .. BENİ MEMNUN ETTİ UMARIM DAHA İYİSİNİZİ ALIRSINIZ

defendererol' Alıntı:
YAZINIZ DA BENİM ARABANIN RESMİNİ KOYMANIZ .. BENİ MEMNUN ETTİ UMARIM DAHA İYİSİNİZİ ALIRSINIZ

Aracınız çok güzel, umarım değerini bilecek birine gider...

Vallaha erol bey sızınkınden daha guzel bır arac bulamadım ,o yuzden sızınkını koydum ,umarım degerını bılen bırısıne gıder

2001 defender TOMB RAİDER

o defender gerçekten zor bulunur çünkü 2001 de TOMB RAİDER filmi için üretilmiş 200 araçtan birtanesidir.. O film anısına üretişmiş tir.. sağ-sol çamurluk altında yuvarlak plakalar onu belirtir.
diğer resimleri için www.eroltuncay.com da fotoğrafları tıklayın .. oradan arabalarım da faklı resimlerini görebilirsiniz

iyi günler

Mutlaka tomb raider için üretilenlerin zaten 2010 modeli yoktur, Bu modelin 2010 modelini yurtdısında nerden bulabılırız erol bey ? Aksesuarlar ıcın verebılecegınız bır adres var mı?

Bende tam hiç yurt dışında aramayın, Erol bey satıyor diyecektim.

Erol bey bu aracı hiç satmazsınız diye düşünmüştüm. Umarım değerini bilecek birine gider.

Ynt: 2001 defender TOMB RAİDER

Erol abi ;

Merhaba araçlarınızın bazılarının fanatiğiyiz gereçektende ; land rover fotoğraflarına da resimlerinizin bir kaçını eklerseniz seviniriz, ayrıca değerli görüşlerinizi de bizler ile paylaşırsanız forumda memnuniyet duyarız.

Saygılar Sevgiler İstanbuldan

İstanbul'dan bir abimiz Almanya'dan bir galeri aracılığıyla ilk önce Defender 130'u, sonrada Crew Cab 110'u getirdi.
Fiyatı ticari araç olarak geçtiği için 0 Defender'a göre uygun.
Detaylı bilgiye Oto Mekanik, Hüseyin Akbulut'dan ulaşabilirsiniz.

Onur bey bilgiler icin tesekkurler ,oto mekanik yada huseyın bey'e ulasabılecegımız bır numara var mı acaba?

Bilgiler için cok tesekkurkler

bence fiyat olarak çok fazla. iyi bir ustaya 110 130 olarak modifiye ettirilebilir diye düsünüyorum saygılarımla

Yeni konu acmamak Adina, eski konuyu hortlatayim.

5 kapi 110 4 kapi crew cab e cevrilirse, resmi evraklarda ne gibi degisiklikler yapilir?
Yada bu degisiklik mumkun mudur?

Ornegi var midir?