Cumartesi eve dönecektim ki o akşam Bizimkent sitesinin çadırlı kamp gecesi varmış. O gün eve dönmekten vazgeçtim. Sitenin ortasında yeşil alana çadır kurup çocuk ve gençlere kamp hayatını öğretiyorlar. Milet inmiş gecenenin ilerleyen vaktine kadar sohbetler çaylar devam ediyor. Çocuklar koşturuyor. Ben de çadırımı kaptım gittim. Gecenin ilerleyen vaktinde çocukların koştumacası ve sesi bitmeyince uyuyamayacağımı anlayıp eve çıktım.
Pazar sabahı, hanımla kız Beykoz'da kayınvalidede olduğundan dolayı oraya gittim. Kızın oturmaktan canı sıkılmış. bunun üzerine onu alıp denizden motorla Yeniköy'e geçtik. Tarabya'ya kadar yürüdük. Buradan otobüse binip Taksim'e gittik. Taksimi, İstiklal caddesini gezdik. Tarihi kiliseye girdik. Finüklere binip kabataşa oradan motorla Üsküdar'a geçtik. Dolmuşla Beykoz'a döndük. Kızımla güzel bir hafta sonu geçirdik. Kayınvalide'nin evi sıcak olduğundan karavanla deniz kenarına inip gece orada uydum.
Pazartesi, Hanımın yiğenlerini alıp Kavak'da denize gittik. Çok güzel bir gün geçirdik. Kavak'da deniz akıntılı ama çok temiz. Denize girmek keyifli. Çok güzel bir gün geçirdik. Mallesef burada fotoğraf çekmek aklıma gelmemiş. Akşam evimize döndük.
Salı günü kızımı da alıp Şile'de Woody Ville'ye kampa gittim. Bu kamp manzara olarak, tesis olarak da çok güzel. Yüzme havuzu da var. Tesis Çarşamba akşamı bir şirket tarafından komple kapatıldığından bir gece kalabildik. Zaten Çarşamba günü de yağmur yağdı.
Her zaman bir B planı gerek..Seninki cuk oturmuş,ben gezini oğlumla berabermişim gibi, babanın ruh hali ve mutlulukla takip ettim,güzel değerlendirilmiş bir 10 gün geçmiş.Gönlünce nice gezilere......
Cavid Abi, Enver Abi beğenileriniz için teşekkür ederim.
Evet böylece tatilimi bitirdim. Artık bitirdim mi diyelim yedik mi diyelim bilemiyorum ;D Güneye gitmeden, Akdeniz ya da Ege denizine giremeden bir tatil daha bitti. Ama anne babamı mutlu etmemin, mutluluğu da ayrı.
Şile gezisi de dahil evden çıkıp eve dönene kadar 10 gün içinde 1150 km yol yapmışım. Aşağı yukarı 340 TL lik mazot yaktım. Araç yaşlı olmasına rağmen çok şükür herhangi bir sorun yaşatmadı.
Maalesef karavanı tam randımanlı kullanamıyorum. Katılmayı düşündüğüm bir iki etkinlik daha var. Oralarda da hevesimi alayım ondan sonra ciddi ciddi karavanı satmaya düşünmeye başladım. Karavan defterini tamamen kapatıp yine çadıra dönüp, yaz tatillerinde ise tur operatörleri ile tatil köylerine giderek değerlendiririm diye düşünüyorum. Yoksa ailecek bir tatil yapamayacağız
Hakan bey kardeşim .
Ne iyi yapmışsınız . Anneyi babayı memnun etmek çok yüce bir deger . Sizi canıgönülden tebrik ederim . Allah razı olsun.
Sanıyorum Yüreginiz efil efil olmuştur . Anne , baba , çocuklarının ilgisinden dolayı ne kadar mutlu olurlar bilirsin. Dilerim bir gün bu haz sana da nasip olur .
selamlar.
Gezi anılarınızı okudukça duygulandım. Anne-babayı mutlu etmek, onların gözlerinde o ışığı, parıltıyı görmek her şeye değer.. Ne mutlu size ki, o anı yakalayabilmişsiniz.. Ege de, Akdeniz de her zaman var.. Başka zaman da gidebilirsiniz...
Hakan bey anne-babanın hayır duasını alan evlatların işleri her zaman düzgün gider. Çok güzel bir gezi yapmışsınız. Çekme karavanla Çanakkale şehitliklerini ben de babamla birlikte gezme niyetindeyim.
Gezi anılarınızı okudukça duygulandım. Anne-babayı mutlu etmek, onların gözlerinde o ışığı, parıltıyı görmek her şeye değer.. Ne mutlu size ki, o anı yakalayabilmişsiniz.. Ege de, Akdeniz de her zaman var.. Başka zaman da gidebilirsiniz...
Ülker Hanım, Yavuz Bey, teşekkürler, tamamiyle haklısınız.
Anne babamla yaptığım bu geziden çok memnun oldum. İyi bir geziydi. Çok keyif aldım. Onlar da çok mutlu oldular. Benim serzenişim genel olarak, karavanı tam randımanlı olarak kullanamamaktan dolayı. Belki emekli olunca daha donanımlı bir karavanla daha kapsamlı geziler yaparız.
Beğenilerini belirtip, güzel dileklerini ileten dostlara, abilerime teşekkür ederim.
Hakan bey anne-babanın hayır duasını alan evlatların işleri her zaman düzgün gider. Çok güzel bir gezi yapmışsınız. Çekme karavanla Çanakkale şehitliklerini ben de babamla birlikte gezme niyetindeyim.
Nail Bey, çok iyi edersiniz. Büyük ebeveynlerle yapılabilecek güzel bir rota. Dinlenmeniz için de Kum Kampingi öneririm. Ben geçerken incelemek amaçlı ziyaret etmiştim. Gerçekten güzel temiz bir kamping. Ayrıca gezi güzergahının tam ortasında kalıyor. Bir gününüzü deniz savaşlarının olduğu kıyı ve abideye ayırırsınız. Bu kampingde de 1 veya 2 gün dinlenirsiniz. Dönüşte de kara savaşları olmuş kıyıları gezersiniz.