Tabii ki katilabilirsin. Ekim basi planladik. 1 ya da 2 olur en gec. Onumuzdeki gunlerde parkur ve kamp yerleri belirleyip detaylari aticaz buraya zaten.
Lortoglu ve bir arkadasla beraber 3 kisi Fethiyeden baslayarak Kas'a kadar yurumeyi ve sonrasinda Adrasana gecmeyi dusunuyoruz. Adrasanda da Gelidonia fenerini gitmek amacimiz olacak.
Rota simdilik boyle gorunuyor ama degisebilir o zamana kadar veya yururken de degistirebiliriz fikrimizi. Cok planli olmayi sevmeyen, karsimiza cikacak beklenmedik firsatlari da degerlendirmeyi seven kisileriz sonucta.
Tarihler ise 2 Ekim'de saat 09:00'da Fethiye otogarda bulusacagiz. Lortoglu Istanbuldan ben ise Ankara'dan gececegim. Bizlere katilmak isteyen olursa, neden olmasin
Biz 3 kişi Ekim başı yürüyeceğiz daha sonra 9unda arkadaşlar istanbula dönecek ama ben orada kalacağım ya da karia yoluna geçeceğim beraber plan yapabiliriz tabii ki. Senin düşündüğün tarih aralığı nedir ve nereleri yürümek istersin. Bir de karia yolu cazip mi senin için onu da sorayım.
Biz 3 kişi Ekim başı yürüyeceğiz daha sonra 9unda arkadaşlar istanbula dönecek ama ben orada kalacağım ya da karia yoluna geçeceğim beraber plan yapabiliriz tabii ki. Senin düşündüğün tarih aralığı nedir ve nereleri yürümek istersin. Bir de karia yolu cazip mi senin için onu da sorayım.
12- 20 ekim arası yürüyeceğim 9 gün yani ben hep likya yolunu düşündüm karia yolunu sonralara saklıyorum. etap olarak ilk defa başlayacağım için ölü denizden başlamak istiyorum sırayı şaşırmamak vee en güzel yerle başlamak adına eğer sizede uyarsa
Aslında dediğin mantıklı ama biz de diğer arkadaşlarla ölüdenizden başlayıp Kaşa kadar yürümeyi düşünmüştük. Hani plan bu ancak kesin rotamız değil. Yol anında değişebilir. Benim teklifîm ortak bir nokta bulup o noktadan iyitibaren yürümek yönünde. Örneğin Kaş'tan başlayıp yürümek. Hani başka yerde olur Kaş şart değil. Kaş sonrası da çok güzel yerler var hem ikimîzin de yürümediği ortak nokta yaratmaya çalışıyorum sadece. 9undan 12sine kadar da kendim bir yerlerde çadır kurarım şahane olur ) bu nasıl teklif