KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 25. Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları ( Erzurum - 27 Ocak - 06 Şubat 2011)
03 Mart 2011 tarihinde Erzurum Kültür Merkezi Sergi Salonunda 2011 Kış Oyunları fotoğraflarından oluşan "sanat ve spor" fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirilecektir. Sergi 09 Mart 2011 tarihine kadar devam edecektir. Uzak-yakın ilgililere, fotoğraf severlere duyurulur...
Ynt: 25. Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları ( Erzurum - 27 Ocak - 06 Şubat 2011)
dermaan' Alıntı:
03 Mart 2011 tarihinde Erzurum Kültür Merkezi Sergi Salonunda 2011 Kış Oyunları fotoğraflarından oluşan "sanat ve spor" fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirilecektir. Sergi 09 Mart 2011 tarihine kadar devam edecektir. Uzak-yakın ilgililere, fotoğraf severlere duyurulur...
hem bir erzurumlu,hemde snowboard milli takım sporcsu olarak bu organizasyona ev sahipligi yaptıgımız ve bu organizasyonda ulkemi temsil etmekten büyük gurur duyuyorum ,fotograflar harika ötesi ellerinize saglık bizim snowboard yarışlarından kareleride görmek isteriz
sevgiler batıkan yılmaz
bay25' Alıntı:
hem bir erzurumlu,hemde snowboard milli takım sporcsu olarak bu organizasyona ev sahipligi yaptıgımız ve bu organizasyonda ulkemi temsil etmekten büyük gurur duyuyorum ,fotograflar harika ötesi ellerinize saglık bizim snowboard yarışlarından kareleride görmek isteriz
sevgiler batıkan yılmaz
Merhaba Batıkan Bey.
Esas biz sizi yürekten kutlarız. Ne zor şartlar altında çalışıp bu organizasyonu tamamladığınızı biliyorum. Ayrıca bu ülkede sporcu olmanın zorluklarını da tahmin edebiliyorum.
Ne yazık ki kısıtlı bir süre oradaydım ve snowboard yarışlarına gelemedim. Çok da istiyordum gelmeyi. Artık başka bir organizasyonda diyelim.
Sevgiler, başarılar...
güzel paylaşım.ben görevli olucaktım fakat basvurmak ıcın gec kaldım biraz 2014te tekrar erzurumda olabilir, bunun söylentileri var ama bilmiyorum ne kadar doğru olduğunu.